Ultradunne WC bril D-vorm - Toiletbril met deksel - Softclose - Easy Clean functie – Wit

4642857
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Ultradunne WC bril D-vorm - Toiletbril met deksel - Softclose - Easy Clean functie – Wit
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat u betoveren door onze ultradunne WC bril D-vorm, een meesterwerk van modern design en functionaliteit. Deze toiletbril is ontworpen met oog voor detail en biedt een harmonieuze combinatie van stijl en gebruiksgemak.

Met zijn gestroomlijnde, D-vormige ontwerp voegt deze toiletbril een vleugje eigentijdse elegantie toe aan uw badkamerinterieur. Het ultradunne profiel zorgt voor een naadloze integratie met uw toilet, waardoor een strakke en minimalistische uitstraling wordt gecreëerd.

Maar het gaat niet alleen om esthetiek - deze toiletbril is ontworpen met uw comfort in gedachten. Dankzij het softclose mechanisme sluit de toiletbril geruisloos en zachtjes, waardoor harde slams tot het verleden behoren. Geen zorgen meer over luide geluiden die de rust in uw badkamer verstoren.

Bovendien is onze WC bril uitgerust met een Easy Clean functie, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Met slechts een paar simpele bewegingen kunt u de bril moeiteloos reinigen, waardoor uw badkamer hygiënisch en fris blijft.

In klassiek wit past deze toiletbril perfect bij elke badkamerinrichting en voegt het een tijdloze elegantie toe aan uw ruimte. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met onze ultradunne WC bril D-vorm - een perfecte combinatie van functionaliteit en finesse.

MATERIAAL:
Polyresin

KLEUR:
Wit

GEWICHT:
2,5 kg

AFMETING:
L. 36,5 x D. 5,5 x H. 45 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097337364374
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Polyresin
  • Afmeting (cm): 36,5x45x5,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten