Trechters set 3dlg pp wit

4587220
10.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Trechters set 3dlg pp wit
10.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Trechters set 3-delig kunststof wit

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige trechterset voor in de keuken? Dan is de trechters set 3-delig kunststof wit precies wat je zoekt! Deze set van Excellent Houseware biedt drie verschillende maten trechters, ideaal voor al je kook- en bakavonturen. Dankzij het hoogwaardige kunststof materiaal geniet je van een duurzame en makkelijk te reinigen oplossing.

Gemak in de keuken

Met deze trechters set 3-delig bespaar je tijd en vermijd je geknoei tijdens het overgieten van vloeistoffen en ingrediënten. Gebruik de grootste trechter voor het vullen van potten en flessen en de kleinere voor precieze doseringen. De handige handgreep zorgt voor extra controle en stabiliteit.

Waarom kiezen voor Excellent Houseware?

Excellent Houseware staat bekend om zijn betrouwbare en kwalitatieve keukenhulpen. Deze witte trechters set past perfect in elke keuken, ongeacht je stijl. De trechters hebben een lengte van 17 cm en een hoogte van 10 cm, wat ze geschikt maakt voor allerlei toepassingen.

Productspecificaties
  • Merk: Excellent Houseware
  • Kleur: wit
  • Lengte: 17 cm
  • Hoogte: 10 cm
  • Materiaal: kunststof
Onmisbaar in jouw keuken

Deze trechters set 3-delig kunststof wit helpt je bij het efficiënt overgieten van vloeistoffen zonder morsen. Perfect voor het overbrengen van soep, sauzen, olie en wijn naar andere containers. Je gebruikt de trechters ook voor droge ingrediënten zoals suiker en bloem. Dankzij het slanke ontwerp berg je de trechters gemakkelijk op in je keukenkast.

Productspecificaties

  • Merk: Excellent Houseware
  • EAN: 8720573209113
  • Afmeting (cm): 17,1x10 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten