Travelhawk USB-C naar lightning Kabel - Oplaadkabel Apple iPhone - Oplader Iphone - Fastcharging - 1 Meter - Wit

4638438
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1 Ster
Travelhawk USB-C naar lightning Kabel - Oplaadkabel Apple iPhone - Oplader Iphone - Fastcharging - 1 Meter - Wit
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met onze USB-C naar Lightning kabel ben je altijd verbonden en klaar om op te laden. Deze kabel combineert snelheid, duurzaamheid en gebruiksgemak voor een moeiteloze oplaadervaring. Hier zijn de hoogtepunten van deze must-have accessoire:

Fastcharging

Laad je apparaten razendsnel op met de krachtige fastcharging mogelijkheden van deze kabel. Of je nu onderweg bent of thuis, je kunt altijd rekenen op een snelle en efficiënte oplaadervaring.

1 Meter Lang

Met een lengte van 1 meter biedt deze kabel voldoende speling voor gebruik in verschillende situaties, of je nu in bed ligt of aan je bureau zit. Geen gedoe meer met te korte kabels!

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van onze USB-C naar Lightning kabel is eenvoudig. Sluit eenvoudigweg de USB-C connector aan op een geschikte oplader of USB-poort en steek de Lightning connector in je Apple apparaat. Het is zo simpel als dat!

Geschikt voor Alle (Oude) Apple Apparaten

Of je nu een gloednieuwe iPhone hebt of een ouder model, onze kabel is compatibel met alle Apple apparaten die een Lightning poort hebben. Je kunt dus zonder zorgen al je apparaten opladen.

Betaalbaar en Hoge Kwaliteit

Wij geloven in het leveren van betaalbare producten van hoge kwaliteit, en onze USB-C naar Lightning kabel is daar geen uitzondering op. Je krijgt een duurzame kabel die lang meegaat, voor een betaalbare prijs.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634573061
  • Kabellengte (cm): 100

Beoordelingen

Gesponsorde producten