Travelhawk Magsafe Telefoonhouder Auto - Geschikt voor iPhone 11/12/13/14/15 - Draadloze oplader - Telefoonhouders Auto

4639333
26.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1,5 Ster
Travelhawk Magsafe Telefoonhouder Auto - Geschikt voor iPhone 11/12/13/14/15 - Draadloze oplader - Telefoonhouders Auto
26.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In het tijdperk van constante connectiviteit en mobiele innovatie introduceert Travelhawk een revolutionaire oplossing voor iPhone-gebruikers die onderweg zijn. De Travelhawk MagSafe Telefoonhouder is speciaal ontworpen voor iPhone 11, 12, 13, 14, en 15 modellen, en biedt een perfecte balans tussen gebruiksgemak, veiligheid, en technologische innovatie. Ontworpen om je rijervaring naadloos en aangenamer te maken, is deze houder de ideale reisgenoot voor elke moderne automobilist.

Supereenvoudige Installatie

Zeg vaarwel tegen complexe installatieprocessen. Met de Travelhawk telefoonhouder geniet je van een stressvrije setup dankzij de duurzame ventilatieroosterclip en de veelzijdige zuignap. Deze houder biedt flexibele montagemogelijkheden op je dashboard of raam en garandeert een rotsvaste stabiliteit onder alle omstandigheden.

Onmiddellijke MagSafe Connectie

Ervaar het gemak van de MagSafe technologie die je iPhone met een simpele beweging vastklikt. De sterke magneten zorgen voor een onwrikbare grip, zodat je toestel zelfs tijdens het nemen van scherpe bochten of het rijden over oneffen terrein stevig op zijn plaats blijft.

Efficiënt Draadloos Opladen

Laad je iPhone op zonder gedoe met kabels, dankzij de geïntegreerde MagSafe draadloze oplaadfunctie. Met ondersteuning voor tot 15W snelladen, zorgt de Travelhawk telefoonhouder ervoor dat je apparaat altijd opgeladen en klaar voor gebruik is.

Rij Veilig, Vermijd Boetes

Het gebruik van je iPhone in een Travelhawk houder helpt je gefocust te blijven op de weg en voorkomt dure boetes.

Voordelen:

  • Ongeëvenaarde Stabiliteit: De MagSafe technologie in combinatie met hoogwaardige materialen garandeert dat je iPhone stevig bevestigd blijft, ongeacht de rijomstandigheden.
  • Veelzijdige Weergaveopties: Pas je weergave aan met het robuuste kogelscharnier; kies voor portretmodus voor muziek of podcastweergave en schakel moeiteloos naar landschapsmodus voor navigatie.
  • Handenvrij Gemak: De magnetische bevestiging maakt het mogelijk je iPhone met slechts één hand te plaatsen of te verwijderen, wat ideaal is voor snelle stops of tijdens het rijden.
  • Zorgeloos Opladen Onderweg: Met de draadloze oplaadfunctie van de Travelhawk houder blijft je iPhone tijdens elke rit volledig opgeladen, zodat je nooit zonder batterij zit.
  • De Travelhawk Garantie

  • Tevredenheid Gegarandeerd: Geniet van gratis retourneren als je niet volledig tevreden bent met je aankoop.
  • Snelle Levering: Bestel vandaag en ontvang je telefoonhouder morgen al in huis.
  • Bewezen Kwaliteit: Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die al hebben gekozen voor de superieure kwaliteit van Travelhawk.
  • Conclusie

    De Travelhawk MagSafe Telefoonhouder is de ultieme keuze voor iPhone 12, 13, 14, en 15 gebruikers die streven naar een naadloze integratie van hun smartphone in hun dagelijkse autoritten. Met functies zoals moeiteloze installatie, stevige MagSafe bevestiging, snelle draadloze oplading, en een design dat veilig rijgedrag bevordert, biedt de Travelhawk houder alles wat je nodig hebt om je reis te optimaliseren. Upgrade vandaag nog je rijervaring met de Travelhawk MagSafe Telefoonhouder en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl.

    Productspecificaties

    • Merk: Travelhawk
    • EAN: 8720634573160

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten