Travelhawk Hangmat - Dubbele en Enkele Hangmatten - Campingaccessoires - hangmat 2 Persoons - Incl Opbergzak

4648240
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind je rust in de open lucht met de Travelhawk Hangmat. Deze hangmat combineert draagbaarheid met comfort en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor kampeerders, backpackers, en outdoor liefhebbers. Of je nu gaat hiken in de bergen, relaxt aan het strand, of geniet van de stilte van je eigen tuin, de Travelhawk hangmat is de ideale hangmat voor jouw avontuur.

Premium Kwaliteit en Duurzaamheid

Gemaakt van hoogwaardig gerecycled parachute nylon materiaal, staat de Travelhawk hangmat garant voor een stevige en betrouwbare rustplek. Deze stof is niet alleen licht en ademend, maar ook uitzonderlijk sterk, waardoor het bestand is tegen het weer en slijt niet. De geïntegreerde karabijnhaken en hangmatriemen zijn ontworpen om maximale veiligheid en stabiliteit te bieden.

Ultralichte en Compacte Ontwerp

Een van de meest opvallende kenmerken van de Travelhawk hangmat is het lichtgewicht ontwerp en de gemakkelijke draagbaarheid. De hangmat is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen in de meegeleverde draagtas. De hangmat is zo ontworpen dat deze minimale ruimte inneemt in je rugzak, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere essentiële reisbenodigdheden.

Eenvoudige en Snelle Installatie

Met de Travelhawk hangmat kun je binnen enkele minuten een comfortabele hangplek creëren. De hangmat wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige installatie: sterke karabijnhaken en hangmatriemen. Deze componenten zorgen voor een veilige bevestiging aan bomen, palen, of hangmatstandaards.

Ruim en Comfortabel (2 persoons)

De ruime afmetingen van de Travelhawk hangmat bieden meer dan genoeg plaats voor een ontspannen ligpositie, of je nu alleen bent of gezellig met z'n tweeën. Het ademende materiaal zorgt voor een comfortabele slaapervaring, zelfs tijdens warme zomernachten, terwijl het je beschermt tegen insecten en een eventuele natte grond.

Veelzijdigheid op Zijn Best

De Travelhawk hangmat is niet alleen beperkt tot kampeer- of backpackingtrips. Het is ook de perfecte aanvulling op je tuin, als een ontspannende leesplek of een rustige meditatiehoek.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634572958
Gesponsorde producten

Beoordelingen