Travelhawk Acculader - Druppellader - Acculader Auto - Geschikt voor Motor Auto Scooter - 12V 6A

4638440
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1,7 Ster
Travelhawk Acculader - Druppellader - Acculader Auto - Geschikt voor Motor Auto Scooter - 12V 6A
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onze acculader is de ultieme oplossing om je voertuig- en andere accu's altijd in topconditie te houden. Met geavanceerde functies en robuuste veiligheidsmaatregelen is dit de acculader die je nodig hebt voor gemoedsrust en optimale prestaties. Hier zijn de kenmerken die deze acculader onderscheiden:

Slimme Veiligheidsfuncties

Met ingebouwde slimme veiligheidsfuncties houdt onze acculader je accu en voertuig beschermd tegen mogelijke gevaren. Je kunt met vertrouwen opladen, wetende dat je accu en voertuig altijd veilig zijn.

Zomer- en Wintermodus

Onze acculader is ontworpen met zowel zomer- als wintermodi, zodat je accu optimaal presteert in verschillende weersomstandigheden. Of het nu warm of koud is, onze acculader past zich aan om de levensduur van je accu te verlengen.

Automatische Druppelladingstand

Dankzij de automatische druppelladingstand blijft je accu altijd op het juiste niveau, zelfs als deze langdurig niet wordt gebruikt. Zo blijft je accu in topconditie, klaar voor gebruik wanneer je het nodig hebt.

Bescherming tegen Oververhitting, Kortsluiting, Overladen en Omgekeerde Polariteit

Met uitgebreide bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, overladen en omgekeerde polariteit hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke schade aan je accu of voertuig. Onze acculader zorgt voor een veilige en betrouwbare oplaadervaring, elke keer weer.

Reparatiemodus voor Oude en Gesolvateerde Accu’s

Heb je een oude of gesolvateerde accu die nieuw leven ingeblazen moet worden? Onze acculader heeft een reparatiemodus die speciaal is ontworpen om oude en gesolvateerde accu's te herstellen, waardoor ze weer optimaal functioneren.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634573085

Beoordelingen

Gesponsorde producten