Torino - Dessert / Rome teak 170 cm. - Brown - Tuinset

4689850
1659.00
Je kunt 331 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Torino - Dessert / Rome teak 170 cm. - Brown - Tuinset
1659.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Complete tuinset met Torino tuinstoel en Rome teakhouten tafel 

Op zoek naar een dining tuinset met robuuste uitstraling en hoog zitcomfort? Dan is deze combinatie perfect voor jou! De Torino tuinstoel wordt gekenmerkt door zijn mooi gekleurde wicker. Deze kleur 'dessert' past perfect bij het mooie bruine teakhout van deze Rome tuintafel. Gezamenlijk is dit een echte eyecatcher in jouw tuin! Je zult graag gasten uitnodigen om van het hoge zitcomfort te genieten van de Torino diningstoelen. De bijgeleverde kussens hebben namelijk een stevige vulling om het comfort aanzienlijk te verhogen. De Rome eettafel voor buiten is geschikt voor 4 personen. Mocht je onverwachts meer gasten krijgen kan je deze eenvoudig van een zitplaats voorzien door 2 stoelen aan de kopse kanten bij te schuiven. 

Eigenschappen Torino diningstoel in dessert vlechtwerk

De Torino stoel voor buiten heeft een hoog zitcomfort. Daar zorgen de meegeleverde antracieten zitkussens voor! De kussens zijn namelijk voorzien van stevige vullingen, waardoor je heerlijk ontspannen kunt zitten. De tuinstoel heeft een frame van gepoedercoated aluminium. Om dit aluminium is halfrond wicker heen gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in de kleur Dessert. Dit is een mooie natuurlijke kleur dit prachtig combineert bij de Rome Brown tafel. Het gebruik van aluminium en wicker zorgt ervoor dat de tuinstoel weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat! 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De teakhouten tafel Rome van Allure is helemaal uit hardhout vervaardigd. Het hout zal niet gaan splinteren en voelt glad aan. Teakhout zal nog gaan 'werken' wanneer deze in je tuin staat. Hierdoor zal de tafel nog gaan vergrijzen en barstjes krijgen. De kwaliteit van de tuintafel zal hierdoor niet aangetast worden! De buiten tafel kan je vooraf met een teakprotector behandelen om ervoor te zorgen dat de tafel zijn natuurlijke kleur behoudt. Een teak shield zorgt ervoor dat de tafel vocht- en waterafstotend wordt. Het is beter om een teakhouten tafel niet af te dekken. Het hout moet namelijk kunnen ademen om te voorkomen dat er lelijke vlekken ontstaan. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090315999919
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten