Toorx Fitness TRX-3500-TFT Loopband

4687845
3499.00
Je kunt 699 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
Toorx Fitness TRX-3500-TFT Loopband
3499.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme loopervaring met de Toorx Fitness TRX-3500 TFT Loopband, ontworpen voor zowel beginners als gevorderde hardlopers. Deze geavanceerde loopband combineert kracht, technologie en gebruiksgemak om uw fitnessdoelen te bereiken in het comfort van uw eigen huis of in de bedrijfsfitness.

Krachtige motor en verstelbare snelheid

De Toorx TRX-3500 TFT is uitgerust met een robuuste 4,5/7 (Piek) HP AC motor, die zorgt voor een soepele en stille werking. Met een snelheid die varieert van 0,8 tot 24,0 km/u en incrementele aanpassingen van 0,1 km/u, kunt u uw trainingen nauwkeurig afstemmen op uw behoeften, of u nu een rustige wandeling of een intensieve sprint sessie wilt doen. De motor wordt ondersteund door een garantie van 5 jaar voor huishoudelijk gebruik, wat getuigt van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat.

Geavanceerde helling en schokabsorptie

De loopband biedt een hellingshoek van 15% met 15 verschillende niveaus, zodat u uw training kunt intensiveren en verschillende spiergroepen kunt aanspreken. Het schokabsorptiesysteem met zes elastomeren zorgt voor een comfortabele loopervaring en vermindert de impact op uw gewrichten, waardoor het risico op blessures wordt verminderd.

Uitgebreide trainingsmogelijkheden

De TRX-3500 TFT beschikt over een breed scala aan trainingsprogramma's, waaronder Quick Start, Real Mode (6 programma's), Target Mode (3 programma's) en Training Mode (5 programma's). Met deze programma's kunt u uw trainingen variëren en uw prestaties continu verbeteren. Het maximale gebruikersgewicht van 160 kg maakt deze loopband geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Innovatieve console en multimedia functies

De 15,6” TFT HD touch screen console biedt een gebruiksvriendelijke interface met vooraf geïnstalleerde apps zoals Chrome, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Netflix*, Spotify* en Prime Video*. (*Abonnement niet inbegrepen.) Hierdoor kunt u tijdens uw training genieten van uw favoriete entertainment. De console bevat ook een ingebouwde draadloze polsontvanger en wordt geleverd met een TOORX borstband voor nauwkeurige hartslagmeting. Bovendien is er een smartphone/tablethouder en een audio-ingang voor een MP3-speler, zodat u altijd verbonden blijft.

Compatibiliteit met fitness apps

Dankzij het APP READY 3.0 ingebouwde Bluetooth intelligente systeem is de TRX-3500 TFT compatibel met de Zwift en Kinomap fitness apps (abonnement niet inbegrepen). Deze compatibiliteit stelt u in staat om uw trainingen interactiever en motiverender te maken door middel van virtuele parcoursen en trainingsprogramma's.

Duurzaam ontwerp en gemakkelijke installatie

Het frame van de TRX-3500 TFT wordt geleverd met een levenslange garantie, wat de duurzaamheid en kwaliteit van de loopband benadrukt. De loopband heeft een loopoppervlak van 600 x 1640 mm met een banddikte van 2,0 mm, wat voldoende ruimte biedt voor een comfortabele loopervaring. Met een opgezet formaat van 2100 × 930 × 1610 mm en een gewicht van 145 kg, biedt deze loopband een stabiele en veilige trainingservaring.

Belangrijke kenmerken:

  • Motor: 4,5/7 (Piek) HP AC - 5 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik
  • Snelheid: 0,8 - 24,0 Km/u, met 0,1 km/u verhogingen
  • Hellingshoek: 15% met 15 niveaus
  • Maximaal gebruikersgewicht: 160 kg
  • Schokabsorptiesysteem: loopvlak op 6 elastomeren
  • Loopoppervlak: 600 x 1640 mm met een banddikte van 2,0 mm
  • Console: 15,6” TFT HD touchscreen met vooraf geïnstalleerde apps
  • Hartslagmeting: Contactsensoren en met borstband (wordt meegeleverd)
  • Multimedia: audio-ingang voor MP3-speler, luidsprekers, draadloos oplaadstation voor smartphone/tablet
  • Compatibiliteit: APP READY 3.0, compatibel met Zwift en Kinomap fitness apps (abonnement niet inbegrepen)
  • Certificering: CE-ROHS-EN957

Afmetingen en gewicht:

  • Afmetingen opgesteld: 2100 × 930 × 1610 mm
  • Netto gewicht: 145 kg

De Toorx Fitness TRX-3500 TFT Loopband is een perfecte aanvulling op elke fitnessruimte. Met zijn krachtige motor, uitgebreide trainingsprogramma's, geavanceerde technologieën en robuuste constructie biedt deze loopband alles wat u nodig heeft om uw fitnessdoelen te bereiken. Voeg deze topklasse loopband toe aan uw routine en ervaar het beste op cardiogebied.

Productspecificaties

  • Merk: Toorx Fitness
  • EAN: 8029975805825
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 210x93x161 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten