Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - PS4

4665300
16.85
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - PS4
16.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je klaar voor een intense militaire shooterervaring? Met Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint voor PlayStation 4 betreed je een uitgestrekte open wereld vol gevaren en uitdagingen! Deze game is perfect voor fans van tactische shooters en avontuurlijke gameplay.

Word een elite soldaat!

Domineer het slagveld met Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint voor PlayStation 4! Dit meeslepende en actievolle spel plaatst jou in de schoenen van een elite special forces soldaat, bekend als een Ghost. Strijd om te overleven tegen gevaarlijke vijanden in een uitgestrekte en meedogenloze open wereld.

Overleef meedogenloze gevechten als een echte Ghost

De kogels vliegen je om de oren, jouw strijdmakker is net kermend van de pijn neergehaald. Net als je hem in veiligheid wil slepen, zie je vanuit je ooghoek een levensgevaarlijke drone rondcirkelen… en nog een. Alleen een echte Ghost kan deze oneerlijke strijd overleven.

Ontdek de Auroa-archipel en verken de adembenemende open wereld

Verken het mysterieuze eiland Auroa, een locatie vol natuurlijke schoonheid en dodelijke gevaren. De prachtige graphics en realistische omgevingen zorgen voor een meeslepende ervaring. Ontdek verschillende landschappen, van weelderige bossen tot besneeuwde bergen, terwijl je missies voltooit en vijanden uitschakelt!

Diepgaande verhaallijn

Duik in een meeslepend verhaal waarin je het ditmaal niet opneemt tegen lokale drugsbaronnen, maar tegen de meest geduchte tegenstander ooit: je voormalige strijdmakkers, die naar de verkeerde kant zijn overgelopen. Ze noemen zich The Wolves en zijn net zulke getrainde killers als jij, alleen zijn ze in de meerderheid... Deze vijandelijke eenheid wordt geleid door de charismatische leider Cole D. Walker. Ontrafel de geheimen van Auroa en confronteer uitdagende vijanden terwijl je strijdt voor overleving en gerechtigheid.

Tactische gameplay en geavanceerde technologie

Werk samen met je team om strategisch vijandelijke kampen uit te schakelen. Gebruik geavanceerde technologieën zoals drones, high-tech wapens en geavanceerde uitrusting om je missie te voltooien. Tactisch inzicht en teamwork zijn essentieel om te overleven in de meedogenloze wereld van Ghost Recon: Breakpoint.

Pas je Ghost aan

Personaliseer je Ghost met een breed scala aan wapens, uitrusting en vaardigheden. Pas je speelstijl aan en word een onstuitbare kracht op het slagveld. Of je nu de voorkeur geeft aan sluipschutterstactieken of frontale aanvallen, jouw Ghost kan volledig worden aangepast aan jouw strategie.

Speel solo of in co-op modus

Speel alleen voor een uitdagende solo-ervaring of vorm een team met maximaal drie vrienden in de online coöp-modus. Samenwerken is de sleutel tot succes in deze dynamische shooter. Communiceer en coördineer met je team om vijandelijke bases te infiltreren en missies te voltooien!

Bestel vandaag nog!

Wil je een van de beste tactische shooters van deze generatie toevoegen aan je collectie? Bestel Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint voor PlayStation 4 via onze webshop en geniet van een snelle en betrouwbare levering, zodat je binnen not-time kunt beginnen met spelen!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216136521
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten