Tochtrol Donker Grijs Sterren Katoen 90 x 10 cm

4698369
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Tochtrol Donker Grijs Sterren Katoen 90 x 10 cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je last van koude tocht die je huis binnensluipt? Voel je de koele lucht onder je deuren of langs je ramen naar binnen komen, vooral tijdens de wintermaanden? Dan is onze tochtrol van hoogwaardig vilt precies wat je nodig hebt. Met deze effectieve en stijlvolle oplossing zeg je voorgoed vaarwel tegen tocht en onnodig energieverlies.

Waarom onze tochtrol kiezen?
Onze tochtrol is ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten. Het hoogwaardige vilt en het doordachte design maken het niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Kwalitatief materiaal - Hoogwaardig Katoen
Onze tochtrol is gemaakt van premium Katoen, een duurzaam en sterk materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Het Katoen voelt zacht aan, maar biedt toch de stevigheid die nodig is om effectief tegen tocht te beschermen. Het materiaal is ook gemakkelijk te reinigen, zodat je tochtrol er altijd fris en nieuw uitziet.

Verzwaarde zijkanten voor extra stabiliteit
Een uniek kenmerk van onze tochtrol is dat de zijkanten verzwaard zijn. Dit zorgt ervoor dat de tochtrol stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs bij veelvuldig openen en sluiten van deuren. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de tochtrol verschuift of wegglijdt; hij blijft altijd waar jij hem nodig hebt.

90 cm lang en extra dik (10 cm) voor maximale bescherming
Met een lengte van 90 cm en een dikte van 10 cm biedt onze tochtrol maximale bescherming tegen koude luchtstromen. Deze afmetingen maken de tochtrol geschikt voor de meeste deuren en ramen, zodat je verzekerd bent van een tochtvrije ruimte. De extra dikte zorgt ervoor dat zelfs de kleinste kieren en openingen effectief worden afgedekt.

Stijlvol en veelzijdig design
Onze tochtrol is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het stijlvolle design past moeiteloos in elk interieur, of je nu een modern, klassiek of landelijk ingerichte woning hebt. De neutrale kleurstellingen zorgen ervoor dat de tochtrol een subtiele, maar elegante aanvulling is op je woonruimte.

Beschermt tegen tocht en bespaart geld
Tocht in huis kan niet alleen oncomfortabel zijn, maar ook je energierekening flink omhoog jagen. Door je huis te beschermen tegen koude luchtstromen, helpt onze tochtrol je om de warmte binnen te houden en de kou buiten. Dit betekent dat je minder hoeft te stoken, wat direct resulteert in een lagere energierekening. Een kleine investering met grote voordelen voor je portemonnee én het milieu.

Meer comfort, minder energieverlies
Door te kiezen voor onze tochtrol verbeter je niet alleen het comfort in je huis, maar draag je ook bij aan een duurzamer leven. Het is een eenvoudige manier om warmteverlies te minimaliseren en zo je energieverbruik te verminderen. Dit draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot, wat goed is voor zowel jouw portemonnee als het milieu.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Onze tochtrol is zeer gebruiksvriendelijk. Je plaatst de tochtrol eenvoudig voor de deur of het raam waar je last hebt van tocht. Dankzij de verzwaarde zijkanten blijft hij op zijn plek liggen zonder dat je hem telkens hoeft recht te leggen. Het onderhoud is minimaal; een keer afnemen met een vochtige doek is vaak al voldoende om hem schoon te houden.

De perfecte oplossing voor elke ruimte
Of je nu een tochtvrije slaapkamer, woonkamer, hal of kantoorruimte wilt creëren, onze tochtrol biedt de perfecte oplossing. Het veelzijdige design maakt het geschikt voor elke ruimte in huis. Bovendien is de tochtrol licht van gewicht, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de plek waar hij het meest nodig is.

Productspecificaties

  • Merk: Viva Living
  • EAN: 8720964705538
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen