Theezeef ei jumbo met kettinkje

4587228
17.15
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Theezeef ei jumbo met kettinkje
17.15
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Cosy & Trendy Theezeef Kruidenbol Ei Jumbo met Kettinkje

Welkom bij Massamarkt! Ben je een liefhebber van thee? Dan is de Cosy & Trendy theezeef kruidenbol ei jumbo met kettinkje precies wat je zoekt. Met deze elegante en praktische theezeef geniet je van de perfecte kop thee zonder theeblaadjes in je glas. Deze theezeef is onmisbaar voor iedere theeliefhebber.

Waarom kiezen voor de Cosy & Trendy Theezeef?

Met de Cosy & Trendy theezeef kruidenbol ei jumbo met kettinkje maak je eenvoudig de lekkerste thee. Je vult de ruime kruidenbol met je favoriete losse thee en hangt deze in je kop of theepot. Het kettinkje zorgt ervoor dat je de theezeef makkelijk kunt verwijderen wanneer je thee de juiste sterkte heeft. Zo geniet je keer op keer van een heerlijke kop thee.

Kenmerken van de Cosy & Trendy Theezeef
  • Merk: Cosy & Trendy
  • Kleur: zilver
  • Lengte: 10 cm
  • Hoogte: 6 cm
  • Materiaal: metaal

Deze theezeef is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een stijlvolle zilveren kleur. De lengte van 10 cm en hoogte van 6 cm maken het een ideaal formaat voor zowel kleine als grote theekoppen. Dankzij het stevige materiaal gaat de theezeef lang mee en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Hoe gebruik je de Cosy & Trendy Theezeef?

Gebruik de theezeef is heel eenvoudig. Je opent de kruidenbol en vult deze met losse thee of kruiden. Sluit de bol en hang hem in je kop of theepot met behulp van het handige kettinkje. Zodra de thee de gewenste sterkte heeft bereikt, haal je de bol eruit en geniet je van een perfect kopje thee zonder theeblaadjes.

Voeg de Cosy & Trendy Theezeef Toe aan Je Thee-Accessoires

Met de Cosy & Trendy theezeef kruidenbol ei jumbo met kettinkje voeg je een praktisch en stijlvol accessoire toe aan je thee-collectie. Perfect voor dagelijks gebruik en ideaal als cadeau voor elke theeliefhebber. Ervaar het gemak en de kwaliteit van Cosy & Trendy.

Productspecificaties

  • Merk: Cosy & Trendy
  • EAN: 5411159027285
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 10x6 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten