Teesa Digitale personen weegschaal 180kg

4685401
23.00
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Teesa Digitale personen weegschaal 180kg
23.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Teesa Digitale Personen Weegschaal – Transparant en Stijlvol

Bij Massamarkt begrijpen we hoe belangrijk het is om je gezondheid te volgen. Daarom bieden we de Teesa Digitale Personen Weegschaal aan. Deze weegschaal combineert nauwkeurigheid met een elegant ontwerp, perfect voor elke badkamer.

Waarom kiezen voor de Teesa Digitale Personen Weegschaal?

De Teesa Digitale Personen Weegschaal heeft een strak en modern ontwerp met een transparante glazen afwerking. Het glas zorgt voor een stijlvolle look en past in elk interieur. Deze weegschaal meet tot 180 kg, waardoor het geschikt is voor iedereen in jouw gezin. De digitale display zorgt voor een duidelijke en gemakkelijk afleesbare weergave van je gewicht.

Belangrijkste kenmerken
  • Categorie: personenweegschaal
  • Merk: Teesa
  • Kleur: transparant
  • Materiaal: glas
Gebruiksgemak en precisie

Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde instellingen. Stap simpelweg op de weegschaal en je krijgt direct een nauwkeurige meting. Het gladde glazen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je weegschaal altijd hygiënisch blijft. Daarnaast schakelt de weegschaal automatisch uit om de batterij te sparen, wat zorgt voor een langere levensduur.

Conclusie

De Teesa Digitale Personen Weegschaal biedt jou een betrouwbare manier om je gewicht te monitoren, met een elegant en modern ontwerp dat in elke badkamer past. Kies voor precisie, stijl en gebruiksgemak met deze fantastische weegschaal van Teesa.

Productspecificaties

  • Merk: Teesa
  • EAN: 5901890019651
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas

Beoordelingen

Gesponsorde producten