Teardown: Deluxe Edition - PS5

4699706
27.45
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Teardown: Deluxe Edition - PS5
27.45
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teardown: Deluxe Edition kopen voor PS5!

Stap binnen in een wereld van grenzeloze creativiteit en verwoesting met Teardown: Deluxe Edition voor PS5, het meest unieke en meeslepende puzzel- en actiespel van dit moment!

De Teardown: Deluxe Edition komt inclusief:

- Voxelwerelden die je volledig met de grond gelijk kunt maken
- Realistische simulatie van voorwerpen, puin, voertuigen, water, vuur en rook.
- Veel gereedschappen, waaronder een hamer, gasbrander en brandblusser, maar ook wapens en explosieven
- Meerdere campagnes met meer dan 40 missies die van kwaad tot erger gaan
- Sandbox-modus waarin je meerdere werelden kunt verkennen, volbouwen en vernietigen
- Mods ontworpen door de community.

Als speler ontdek je een ongeëvenaarde mix van realistische destructie, strategische planning en adembenemende actie en begint jouw campagne waar de financiële problemen van je bedrijf je dwingen om een duister pad te betreden.

Louche figuren bieden je werk aan, en voor je het weet, ben je verstrikt in een wereld van wraak, verraad en verzekeringsfraude. Aanvankelijk voer je op het oog legitieme klussen uit, maar al snel steel je auto's, sloop je gebouwen, blaas je kluizen op en ontwijk je schietgrage robots. En terwijl je in deze wereld rondstruint, kun je je arsenaal aan gereedschap uitbreiden door verborgen schatten te vinden die her en der in de wereld liggen.

Time Campers DLC
Terwijl je je pad van misdaad en chaos voortzet, kun je de ‘Time Campers DLC’ verwachten, een uitbreiding voor je campagne die zich afspeelt in het wilde westen. Dit nieuwe avontuur wacht op je bij de release van de game.

Folkrace DLC
En alsof dat nog niet genoeg is, arriveert de ‘Folkrace DLC’ in het voorjaar van 2024 om je campagne verder uit te breiden. Deze uitbreiding voegt nieuwe voertuigen en een reeks verwoestende speltypen toe aan je al uitgebreide avontuur.

Sandbox-modus
Maar dat is nog niet alles. Zodra je klaar bent met de campagne, kun je je vaardigheden inzetten in de Sandbox -modus. Hier krijg je onbeperkte middelen, talloze voertuigen en toegang tot de Creative Mode Editor, waarmee je je eigen voxelcreaties kunt maken. Alles is mogelijk, en er zijn geen regels.

Nieuwe uitdagingen
Als je op zoek bent naar extra uitdagingen, kun je jezelf testen in experimentele speltypen in de "Uitdaginen" -sectie. Nieuwe uitdagingen ontgrendel je naarmate je vordert in de campagne, waardoor je steeds meer je eigen vaardigheden op de proef kunt stellen.

Mods
En tot slot (als je dacht dat het niet beter kon worden), kun je jouw Teardown-ervaring uitbreiden met de beste mods die door de community zijn ontwikkeld! Installeer eenvoudig nieuwe kaarten, minispellen, gereedschappen, voertuigen en meer via de in-game Mod Manager.

Kenmerken van Teardown die je niet wilt missen:

Ongekende Destructie
Teardown levert een baanbrekend niveau van realistische destructie. Alles in de game is fysiek en kan worden vernietigd. Het is jouw speeltuin om te slopen, en elke actie heeft impact.

Intrigerend Verhaal
Duik in een meeslepend verhaal boordevol wendingen, mysterie en gevaar. Jij bent een meesterdief die op zoek is naar antwoorden in een wereld vol intriges.

Uitdagende Puzzels
Elke missie is als een complexe puzzel. Gebruik je creativiteit om manieren te bedenken om in te breken, obstakels te overwinnen en waardevolle buit te stelen.

Vrijheid van Verkenning
Teardown biedt een open wereld om te verkennen, zodat je volledige vrijheid hebt om je eigen aanpak te kiezen. Geen enkele missie is hetzelfde, en er zijn talloze manieren om doelen te bereiken.

Continue Updates
De ontwikkelaars blijven Teardown verbeteren en uitbreiden met regelmatige updates, waardoor je altijd nieuwe uitdagingen en mogelijkheden hebt om te verkennen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Teardown en bereid je voor op een avontuur vol actie, vernietiging en eindeloze mogelijkheden!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk hier de trailer van Teardown!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628587086
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten