Taste Prego - Latte / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585705
1839.00
Je kunt 367 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Prego - Latte / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset
1839.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Prego tuinstoel - Latte / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Heb jij een kleinere tuin en wil je alsnog in een trendy tuinset plaatsnemen? Dat kan met deze Prego/Edison tuinset voor 4 personen! De Edison tuintafel van Garden Impressions heeft een afmeting van 180x115 cm. waardoor deze prime is voor een kleinere tuin. Met een ovaal tafelblad straalt deze tuintafel ook nog eens gezelligheid uit! De Taste Prego tuinstoel draagt hier volledig aan bij. Dit komt door de warme taupe kleur die het rope en de stoelkussens heeft. Gecombineerd is dit echt een blikvanger voor jouw tuin! Bestel direct online. 

Eigenschappen Taste Prego rope tuinstoel

De Taste Prego diningstoel heeft een RVS frame met daaromheen rope gespannen. RVS is een geschikte keus voor een tuinstoel omdat het niet roest en heel erg stevig is. Zo kan jij extra lang genieten van jouw stoel! Het rope is een kunststof geweven draad, dat volledig weersbestendig is! Van Taste by 4 Seasons Outdoor kan je er zeker van zijn dat zij heel veel waarde hechten aan kwaliteit. Het rope zal daardoor niet verkleuren door de zon of vieze plekjes krijgen door de regen. Dat is ook de reden dat je er 5 jaar garantie op krijgt!

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ovale vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies. 

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel Taste Prego tuinstoel - Latte
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097343293217
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten