Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 9-delig - 280x113 cm.

4431572
4589.00
Je kunt 917 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 9-delig - 280x113 cm.
4589.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Prego/Montana Deens ovale tuinset - 280x113 cm. - 9-delig

Zoek jij een tuinset met genoeg zitplaatsen en een prachtige uitstraling? Dan zit je goed met de Prego/Montana tuinset! De Deens ovale tuintafel Montana van 4 Seasons Outdoor heeft een unieke uitstraling. Dit komt mede door de unieke vorm die tussen rechthoekig en ovaal in zit. Ook door het HPL tafelblad dat een donkere antraciete kleur heeft met een licht marmer patroon erin. De Prego stoelen van Taste complimenteren het geheel. Dit komt door de antraciete kleur waar het taupe tauw omheen zit. Door een kruislings geweven patroon heeft deze Prego tuinstoel een echte eigentijdse uitstraling! Wil jij deze prachtige tuinset ook in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Taste Prego diningstoel

De Taste Prego diningstoel heeft een RVS frame met daaromheen rope gespannen. RVS is een geschikte keus voor een tuinstoel omdat het niet roest en heel erg stevig is. Zo kan jij extra lang genieten van jouw stoel! Het rope is een kunststof geweven draad, dat volledig weersbestendig is! Van Taste by 4 Seasons Outdoor kan je er zeker van zijn dat zij heel veel waarde hechten aan kwaliteit. Het rope zal daardoor niet verkleuren door de zon of vieze plekjes krijgen door de regen. Dat is ook de reden dat je er 5 jaar garantie op krijgt!

Eigenschappen 4 Seasons Montana tuintafel - antraciet

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een RVS onderstel in antraciete kleur gebruikt. RVS is een sterk materiaal dat niet zal gaan roesten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buiten gebruik! Het tafelblad is gemaakt van HPL en heeft een uniek marmer motief erin zitten. HPL is kunststof dat onder hoge druk een plaat vormt. HPL staat dan ook voor high pressure laminate. HPL heeft als voordeel dat het geen vuil vasthoud en daardoor erg hygiënisch is! Deze tafel zal ongemonteerd bezorgd worden, maar met de gebruiksaanwijzing is dit een fluitje van een cent. 

Deze set bestaat uit: 

8x Taste Prego tuinstoel
1x 4 Seasons Montana tuintafel - 280x113 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097330850829
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: MDF
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten