Taste Prego/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

4613384
1739.00
Je kunt 347 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Prego/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig
1739.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Prego/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

De Taste Prego/Chaneo tuinset is een échte blikvanger voor jouw buitenruimte. De Taste Prego tuinstoel  met een slanke lijn in het frame met dunne rope details wordt gecombineerd met een robuuste keramische tafe. De Prego tuinstoel is een echte one of a kind door het unieke zandkleurige rope patroon. Zandkleur is dé perfecte combinatie met het antraciet van de Chaneo tuintafel. Het tafelblad heeft een subtiel betonlook motief.  Ontdek zelf het comfort van de bijgeleverde kussens in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Kom langs, neem plaats en laat je inspireren voor de perfecte buitenruimte.     

Materialen Taste Prego tuinstoel

De Taste Prego tuinstoel is een échte eyecatcher. Stijl en comfort komen samen bij deze tuinstoel. Het RVS frame heeft dunne lijnen waaromheen rope gespannen is in een uniek patroon. Voor het zandkleurige taupe hoef je niet bang te zijn dat deze gaat verkleuren of vies wordt. Rope is namelijk een weerbestendig touw. Het materiaal RVS wordt veel gebruikt voor tuinmeubelen. Begrijpelijk. Het materiaal is namelijk heel erg stevig en roest niet. Allebei de materialen zijn onderhoudsvriendelijk. Zo hou je meer tijd over om van het comfort van de Taste Prego tuinstoel te genieten. 

Materialen Chaneo tuintafel 

Een keramisch blad met een stevig aluminium frame, dit is waar de Chaneo tuintafel van gemaakt is. Het keramische blad heeft een subtiele betonlook motief. Keramiek heeft een lange levensduur en is weerbestendig. Het maakt voor de tafel niet uit of het regent, vriest of de zon schijnt. Het materiaal is er tegen bestand. Voor krassen of vlekken op je Chaneo tuintafel hoe je niet bang te zijn door de kras- en vlekbestendigheid.  Het aluminium frame heeft ook veel positieve eigenschappen. Zo is het materiaal niet gevoelig voor roest, is het licht van gewicht en is goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Met een lengte van 180 cm en een breedte van 90 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor vier personen om van de buitenomgeving te genieten. Je kunt ook nog tuinstoelen toevoegen aan de kopse kanten om met een gezelschap van 6 personen te genieten. Ervaar de voordelen van deze tafel zelf. 

 

Deze set bestaat uit: 

4x Taste Prego tuinstoel
1x Chaneo tuintafel 180 x 90 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097350442431
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten