Taste Belmond naturel/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

3975310
2749.00
Je kunt 549 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond naturel/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig
2749.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

Geniet van heerlijke maaltijden en gezellige avonden in de buitenlucht met deze prachtige tuinset. De ovale Silva tuintafel is een eyecatcher met zijn keramische tegels en industriële uitstraling. De Belmond tuinstoelen van Taste zijn gemaakt van duurzaam RVS en wicker en bieden het comfort dat je nodig hebt tijdens lange zomeravonden. De kussens van Olefin zijn all weather, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over eventuele regenbuien. Met deze set creëer je de perfecte plek om samen te genieten van het buitenleven. Bestel nu en geniet deze zomer van een prachtige en functionele tuinset! 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen door brengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste. 

Eigenschappen ovale tuintafel Silva

Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Belmond diningstoel - naturel
1x Silva tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090305650615
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten