Taste Belmond antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. tuinset - 7-delig

3946647
3589.00
Je kunt 717 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. tuinset - 7-delig
3589.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond antraciet/Prado Ellips 240x115 cm. tuinset - 7-delig

Op zoek naar een moderne tuinset met hoog zitcomfort? Dan is deze 7-delig tuinset van Taste de ideale keus voor jou! De Belmond tuinstoelen van Taste hebben een prachtige uitstraling. Door de meegeleverde kussens die weerbestendig zijn, zit je ook nog eens optimaal. Het wicker in antraciet kleur geeft een eigentijdse stijl mee aan deze stoel. De prado Ellips tuintafel heeft een ovaal tafelblad. Iets dat je niet vaak ziet! Het onderstel van deze tafel maakt deze set echt een eyecatcher. Wil jij ook in stijl buiten dineren? Bestel dan snel deze 6 persoons tuinset voor jouw tuin! 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen door brengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste. 

Materialen van de Taste Prado Ellips

Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is bestand tegen diverse weersinvloeden en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een coating waardoor het frame kras- en stootvast is. Het tafelblad van de tafel is gemaakt van Teak hout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teak tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090316581533
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten