Taste Belmond antraciet/Basso 240x100 cm. tuinset - 7 delig

3933019
3149.00
Je kunt 629 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond antraciet/Basso 240x100 cm. tuinset - 7 delig
3149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond antraciet/Basso 240x100 cm. stapelbare tuinset - 7 delig

In stijl dineren doe je met deze Taste tuinset voor 6 personen! De Basso tuintafel van Taste heeft een industrieel onderstel met een teakhouten tafelblad. De Belmond tuinstoelen in antraciete kleur zorgen voor een eigentijdse uitstraling en een luxe gevoel. Dit komt door elegante vormgeving en minimalistisch onderstel. Het antraciet van stoelpoten past perfect bij het unieke onderstel van de Belmond tuintafel. Door de lengte van de tafel kan je met gemak met 6 personen aanschuiven. Ideaal voor een groot gezin of wanneer je met regelmaat veel vrienden of familie uitnodigt. Het comfort van deze stoelen zorgt er in elk geval voor dat iedereen de avond heel comfortabel kan doorbrengen! Bestellen van deze tuinset van Taste kan direct online. 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen doorbrengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste. 

Eigenschappen van de Basso tuintafel

De Taste Basso tafel is 240 cm. lang. Dit zorgt ervoor dat je met minstens 6 personen aan de tafel kunt dineren. Heb je een groot gezelschap dan is het ook mogelijk om nog 2 extra stoelen aan de kopse kanten van de Basso tafel te zetten. Om dit permanent te doen is niet erg verstandig. De unieke poten, die tussen een u poot en een v poot zitten, zijn met 2 stoelen op de kopse kant niet meer zichtbaar. En dat is natuurlijk zonde. De poten zijn gemaakt van staal en hebben een antraciet coating. Op de Taste Basso tafel wordt 5 jaar garantie gegeven. Dit garandeert u ervan dat u met de Basso tuintafel 240 cm. absolute topkwaliteit in uw tuin haalt.

Deze set bestaat uit:

6x Taste Belmond tuinstoel
1x Taste Basso 240x100 cm. tuintafel

De Belmond/Basso tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090300983909
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten