Taste Belmond / GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset

3933410
1289.00
Je kunt 257 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond / GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset
1289.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli stapelbaar/GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset

Functioneel, comfortabel en stijlvol? Het kan allemaal met deze Napoli/Edison tuinset voor 6 personen! De Edison tuintafel van Garden Impressions heeft een unieke ovale vorm met houtlook. Het industriële onderstel geeft een stoer tintje aan de tafel. Door de lengte van het tafelblad passen er met gemak 6 stoelen aan deze tafel. De Napoli tuinstoelen van Hartman zitten erg comfortabel door het textileen zitgedeelte. De antraciete kleur van deze stoelen komt mooi terug in de tafel, waardoor deze set echt een samenhorigheid uitstraalt. Mocht je 6 stoelen niet direct nodig hebben, kan je de stoelen gemakkelijk opbergen. De stoelen zijn namelijk stapelbaar! Bestellen van deze set kan eenvoudig online en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd. 

Eigenschappen Hartman diningstoel Napoli 

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen Edison ovale tuintafel

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een coating. Door deze coating wordt het onderstel kras- en stootvast en heeft het zijn mooie antraciete kleur gekregen. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelbranche omdat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij is. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood. De polywood latten zijn in een ovale vorm over het frame gelegd. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet gaat 'werken' zoals echt hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Deze set bestaat uit:

6x Stapelbare tuinstoel Hartman Napoli
1x tuintafel Garden Impressions Edison ovaal 220 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090333946933
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten