Taste Belmond / GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset

3933409
2549.00
Je kunt 509 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond / GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset
2549.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond / GI Edison 220x115 cm. - ovale tuinset

Op zoek naar een combinatie van mooie uitstraling en hoog comfort? Dan zit je met deze Belmond/Edison tuinset helemaal goed! De Belmond tuinstoelen van Taste worden geleverd met zit- en rugkussens waardoor je verzekerd bent van een comfortabele zit. Het wicker in antraciete kleur geeft een rustige uitstraling aan deze tuinset. Deze kleur past ook perfect bij de Edison tuintafel van Garden Impressions. Het antraciet komt terug in het industriële onderstel van de tafel. Het tafelblad met houtlook en ovale vorm maakt het een unieke verschijning. Deze tuinset steelt zeker de show in jouw tuin! Wil jij deze showstopper ook in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online en laat deze tuinset gratis thuisbezorgen! 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen doorbrengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste.

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen door brengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste. 

Deze set bestaat uit:

6x Tuinstoel Taste Belmond - Antraciet
1x tuintafel Edison ovaal 220 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090300291271
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten