Taste Belmond/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

3976681
2749.00
Je kunt 549 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Belmond/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig
2749.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

Creëer de perfecte setting voor gezellige diners en lange zomeravonden met deze prachtige tuinset. De Belmond tuinstoelen van Taste hebben een elegante uitstraling en zijn gemaakt van RVS en wicker. Ze worden geleverd met all weather zit- en rugkussens zodat je comfortabel kan zitten en genieten. De Silva tuintafel is de ideale toevoeging aan deze set, met een keramisch houtlook tafelblad en een stevig aluminium onderstel in kruisvorm. Deze tafel biedt genoeg ruimte voor 6 personen om comfortabel te zitten en te genieten van lange zomeravonden. Met deze set geniet je van een sfeervolle buitenruimte waarin je vrienden en familie met open armen kunt ontvangen! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Je kunt urenlang in deze tuinstoelen door brengen door het heerlijke comfort van deze Belmond tuinstoelen van Taste. 

Eigenschappen ovale tuintafel Silva - houtlook

Het ovale blad van de Silva tuintafel heeft een houtlook en is gemaakt van keramiek. Dit biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak dat bestand is tegen krassen, hitte en vorst, zodat de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. Met een afmeting van 240 x 115 cm biedt de tafel genoeg ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten.

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Belmond diningstoel - antraciet
1x Silva houtlook tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090308899813
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten