Taste Barista groen / GI Edison 122 cm. - ronde tuinset

4606187
1095.00
Je kunt 219 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista groen / GI Edison 122 cm. - ronde tuinset
1095.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Complete tuinset met Barista groene tuinstoel en Ronde Edison tafel  

Op zoek naar een stoere tuinset die als blikvanger in je tuin kan staan deze zomer? Dan is de Taste Barista tuinstoel met Garden Impressions Edison tuintafel een echte aanrader. Door de groene kleur springt deze stoel er echt tussenuit! Deze stevige stoel van Taste is gemaakt uit hoogwaardige materialen en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dankzij het zitkussen geniet je van optimaal comfort. In combinatie met de Garden Impressions Edison tuintafel zullen al je gasten de hele tijd kunnen genieten van de warme zomeravonden. 

Eigenschappen Taste Barista dining tuinstoel - groen

De Taste Barista heeft een stevig frame van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft daardoor een lange levensduur. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. De stoel is afgewerkt met rope welke met de hand gevlochten is. Het unieke patroon in de rugleuning en de groene kleur zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt de Taste Barista dan ook een echte eyecatcher! Rope is een weerbestendig touw dat voorzien is van een kunststof kern. Dit zorgt ervoor dat het geen water op kan nemen. Het touw zelf is gemaakt van een acryl stof welke zacht aanvoelt en bestand is tegen UV-straling. Een prachtig materiaal met een unieke uitstraling. Het meegeleverde zitkussen is voorzien van een all-weather hoes zodat je deze gewoon buiten kunt laten liggen.

Eigenschappen van de Edison tuintafel Ø 122 cm.

De Edison tuintafel is een ruime tafel met een unieke uitstraling. Met de doorsnede van 122 cm. is de Edison tuintafel perfect geschikt tot 4 personen. Geniet samen met vrienden of familie van een heerlijk diner of gezellige barbecue. De Edison tuintafel heeft een schitterend design in de vorm van een kruisonderstel met een rond tafelblad in houtlook. Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ronde vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090302111157
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten