Taste Barista groen/Basso 240x100 cm. tuinset - 7 delig

3933018
2369.00
Je kunt 473 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista groen/Basso 240x100 cm. tuinset - 7 delig
2369.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Barista groen/Basso 240x100 cm. stapelbare tuinset - 7-delig

Op zoek naar een stoere tuinset die jarenlang mee gaat? Dan is deze Barista/Basso tuinset een perfecte keus voor jou! De Basso tuintafel van Taste heeft een industrieel onderstel met daarop een teakhouten tafelblad. Door de lengte van 240 cm. kan je met gemak met 6 personen aanschuiven! De Barista tuinstoelen zijn makkelijk weer op te bergen doordat ze stapelbaar zijn. De groene kleur geeft een trendy tintje aan het geheel. Door de gebruikte materialen ben je er zeker van dat je nog jarenlang kunt genieten van deze tuinset in jouw tuin. Met wie ga jij genieten van die gezellige warme borrelmiddag? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen Taste Barista dining tuinstoel

De Taste Barista heeft een stevig frame van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft daardoor een lange levensduur. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating die kras- en stootvast is. De stoel is afgewerkt met rope die met de hand gevlochten is. Het unieke patroon in de rugleuning zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt de Taste Barista dan ook een echte eyecatcher! Rope is een weerbestendig touw dat voorzien is van een kunststof kern. Dit zorgt ervoor dat het geen water op kan nemen. Het touw zelf is gemaakt van een acryl stof die zacht aanvoelt en bestand is tegen UV-straling. Een prachtig materiaal met een unieke uitstraling. Het meegeleverde zitkussen is voorzien van een all-weather hoes zodat je deze gewoon buiten kunt laten liggen.

Eigenschappen van de Basso tuintafel

De Taste Basso tafel is 240 cm. lang. Dit zorgt ervoor dat je met minstens 6 personen aan de tafel kunt dineren. Heb je een groot gezelschap dan is het ook mogelijk om nog 2 extra stoelen aan de kopse kanten van de Basso tafel te zetten. Om dit permanent te doen is niet erg verstandig. De unieke poten, die tussen een u poot en een v poot zitten, zijn met 2 stoelen op de kopse kant niet meer zichtbaar. En dat is natuurlijk zonde. De poten zijn gemaakt van staal en hebben een antraciet coating. Op de Taste Basso tafel wordt 5 jaar garantie gegeven. Dit garandeert u ervan dat u met de Basso tuintafel 240 cm. absolute topkwaliteit in uw tuin haalt.

Deze set bestaat uit:

6x Taste Barista stapelbare tuinstoel
1x Taste Basso 240x100 cm. tuintafel

De Barista/Basso tuinset wordt geleverd inclusief zitkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090302736794
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten