Taste Barista Antraciet/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

3924537
2529.00
Je kunt 505 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista Antraciet/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig
2529.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Belmond antraciet/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

In stijl dineren in eigen tuin. Dat kan met de Belmond/Ambassador tuinset van Taste. De Ambassador tuintafel van Taste heeft een lengte van 180 cm. waardoor je met 4 personen kunt plaats nemen. Het teakhouten tafelblad zorgt voor een warme uitstraling. Het onderstel van deze tafel heeft met zijn brede poten een inudstriële look. De Belmond tuinstoelen van Taste maken het plaatje compleet. Deze stoelen zijn voorzien van zit- en rugkussens die ook nog eens weerbestendig zijn. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je aan het genieten bent van het optimale zitcomfort dat deze stoelen bieden. Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen van de Belmond tuinstoel

De Taste Belmond tuinstoel is gemaakt van weerbestendige materialen die een lange levensduur hebben. Hierdoor geniet jij jarenlang van deze stijlvolle stoel. Het frame van de Taste Belmond is gemaakt van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en is heel stevig. Voor extra bescherming is het RVS afgewerkt met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het wicker gevlochten. Het vlechtwerkdraad is ook nagenoeg onderhoudsvrij, af en toe schoon maken met een mild sopje volstaat. Koop je de Belmond tuinmeubelen, dan komen deze altijd inclusief de all weather tuinkussens. Deze Olefin tuinkussens, zijn kleurvast, water- en vuilwerend en zeer comfortabel. Uren lang zorgeloos in een heerlijk comfort, kan jij doorbrengen in deze heerlijke Taste by 4 Seasons Belmond tuinmeubelen.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

4x Taste Belmond tuinstoel - antraciet
1x Taste Ambassador tuintafel - 180x100 cm.

De Taste Belmond/Ambassador tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De tuinset dien je zelf te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090306136118
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten