Taste Barista Antraciet/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

3924536
1995.00
Je kunt 399 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista Antraciet/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig
1995.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Barista Groen/Ambassador 180x100 cm. tuinset - 5 delig

Deze Taste tuinset voor 4 personen is een stoere tuinset die zeker voldoet aan de laatste tuintrends. De Ambassador tuintafel heeft een prachtig teakhouten tafelblad dat rust bovenop een industrieel onderstel. De antraciet kleur van het onderstel, past perfect bij het antraciet frame van de Barista tuinstoelen. De groene kleur van deze stoelen geven deze set een trendy uitstraling die helemaal van deze tijd is! Deze set heeft zitplaatsen voor 4 personen. Mocht je onverwachten gasten hebben, kan je altijd gebruik maken van de kopse kanten om 2 extra zitplaatsen toe te voegen. Deze tuinset van Taste bestel je snel en eenvoudig online! 

Eigenschappen Taste Barista dining tuinstoel

De Taste Barista heeft een stevig frame van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft daardoor een lange levensduur. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. De stoel is afgewerkt met rope welke met de hand gevlochten is. Het unieke patroon in de rugleuning zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt de Taste Barista dan ook een echte eyecatcher! Rope is een weerbestendig touw dat voorzien is van een kunststof kern. Dit zorgt ervoor dat het geen water op kan nemen. Het touw zelf is gemaakt van een acryl stof welke zacht aanvoelt en bestand is tegen UV-straling. Een prachtig materiaal met een unieke uitstraling. Het meegeleverde zitkussen is voorzien van een all-weather hoes zodat je deze gewoon buiten kunt laten liggen.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

4x Taste Barsta stapelbare tuinstoel - groen
1x Taste Ambassador tuintafel - 180x100 cm.

De Taste Barista/Ambassador tuinset wordt geleverd inclusief zitkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090322786786
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten