Taste Barista/GI Trinxa ronde stapelbare tuinset - 148 cm.

3924451
1869.00
Je kunt 373 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Barista/GI Trinxa ronde stapelbare tuinset - 148 cm.
1869.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Barista/GI Trinxa ronde stapelbare tuinset - Ø148 cm.

Op zoek naar een tuinset die de show gaat stelen in je tuin? Dan hoef jij niet verder te zoeken! Deze Trinxa tafel van Garden Impressions heeft een unieke look. Het prachtige onderstel zorgt voor een eigentijdse uitstraling die helemaal wordt doorgetrokken naar het houten tafelblad. De Barista tuinstoelen van Taste maken het plaatje helemaal compleet. Het unieke rope motief maakt deze stoel een echte eyecatcher. Doordat de stoelen stapelbaar zijn, berg je de stoelen gemakkelijk op. Zo blijft je tuin mooi opgeruimd wanneer er je niet alle stoelen bezet hebt of graag de ruimte wilt gebruiken voor iets anders. Zorg dat jij dat buiten diner ook in stijl kunt geven en bestel deze 6 persoons set direct online! 

Eigenschappen Taste Barista dining tuinstoel

De Taste Barista heeft een stevig frame van RVS. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft daardoor een lange levensduur. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. De stoel is afgewerkt met rope welke met de hand gevlochten is. Het unieke patroon in de rugleuning zorgt voor een opvallende uitstraling en maakt de Taste Barista dan ook een echte eyecatcher! Rope is een weerbestendig touw dat voorzien is van een kunststof kern. Dit zorgt ervoor dat het geen water op kan nemen. Het touw zelf is gemaakt van een acryl stof welke zacht aanvoelt en bestand is tegen UV-straling. Een prachtig materiaal met een unieke uitstraling. Het meegeleverde zitkussen is voorzien van een all-weather hoes zodat je deze gewoon buiten kunt laten liggen.

Eigenschappen Trinxa tuintafel rond

De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.

Deze tuinset bestaat uit: 

6x Taste Barista stapelbare tuinstoel - antraciet
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel - Ø148 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090320648628
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 50.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten