Taste Albano - Taupe Antraciet / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585707
1899.00
Je kunt 379 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Albano - Taupe Antraciet / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset
1899.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Albano tuinstoel - Latte / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Wil jij een loungeset die voldoet aan de laatste tuintrends? Ga dan voor deze Albano/Edison loungeset voor 4 personen. Niet alleen zorgen de Taste Albano tuinstoelen voor een optimaal zitcomfort, ze zijn ook helemaal trendy! Dit komt door het gebruik van rope en de volledige taupe kleur. Van het frame tot aan de kussens, een echt plaatje! De Edison tafel van Garden Impressions past er perfect bij! Het ovale tafelblad geeft een gezellige uitstraling. Door de afmeting van 180x100 cm. is deze tafel uitermate geschikt voor een gezin of een kleinere achtertuin. Bestellen kan direct online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen Albano tuinstoel van Taste

Deze tuinstoel bestaat uit een frame van RVS. Dit RVS heeft een coating in een taupe kleur die door Taste omgedoopt is naar de naam 'latte'. Het rope heeft eenzelfde kleur en is in een prachtig motief om het frame heen geknoopt. Door de hoge kwaliteit van het rope zal je zien dat het UV-bestendig is en niet zal gaan verkleuren. De zit- en rugkussen worden standaard meegeleverd én zijn gemaakt van Olefin. Dit is een all weather stof waardoor een regenbuitje geen probleem is. Wel is het verstandig om de kussens op te bergen wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. Zo geniet jij nog langer van jouw nieuw tuinstoel! 

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ovale vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies. 

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel Taste Albano tuinstoel - Latte
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097328890820
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 56.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten