Taste Albano/Noah tuinset - 7-delig

4615645
3819.00
Je kunt 763 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Albano/Noah tuinset - 7-delig
3819.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Albano/Noah tuinset - 7-delig

Als je aan het merk Taste denkt, dan denk je aan unieke ontwerpen tuinsets met hoogwaardige kwaliteit. Bij de Taste Albano/Noah tuinset kun je dit dan ook verwachten.  De tuinset heeft een industriële uitstraling door de combinatie van teakhout met een unieke vormgegeven RVS frame bij de Noah tuinset. De tuintafel heeft aan de ene kant een stoere look door het RVS frame, maar ook weer een warme uitstraling door de teakhouten planken. Door de ruime afmetingen van 260x 100 cm geniet je met een gezelschap in stijl en comfortabel van het het buitenleven. De Noah tuintafel wordt gecombineerd met de comfortabele Taste Albano tuinstoelen. De Albano tuinstoelen zijn een échte eyecatcher door het slanke frame met een uniek rope patroon. Het beigekleurige rope past perfect bij het warme hout van het tafelblad. De zit- en rugkussens zijn uitgevoerd in dezelfde beigekleur, wat deze tuinset volledig harmoniseert. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze tuinset. Eenvoudig online te bestellen! Liever eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen van de Albano tuinstoel van Taste

Met de Taste Albano tuinstoel haal je niet alleen ultiem comfort in huis, maar ook een echte blikvanger. Het minimalistische frame geeft deze stoel een unieke uitstraling. De rugleuning heeft een subtiele kromming, waardoor je comfortabel kunt ontspannen zonder dat het belastend is voor je rug. Deze tuinstoel heeft een frame van RVS met een antracietkleurige coating. Het beige rope is op een prachtige manier om het frame geknoopt, wat zorgt voor een stijlvol patroon. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het rope is het UV-bestendig en zal het niet verkleuren. De zit- en rugkussens zijn inbegrepen en gemaakt van Olefin, een all-weather stof die bestand is tegen regenbuien. Het is echter aan te raden om de kussens op te bergen wanneer ze langere tijd niet worden gebruikt, zodat je nog langer kunt genieten van je nieuwe tuinstoel!

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste.

Het frame van de Noah tuintafel heeft een uniek ontwerp met schuine balken, wat zorgt voor zowel stevigheid als een prachtige uitstraling! Deze tafel combineert teakhout en RVS, waardoor een industriële look ontstaat. RVS is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest, terwijl teakhout van nature goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Wel zal teakhout door de weersinvloeden verkleuren, wat normaal is voor dit type hout. Als je dit wilt voorkomen, kun je het hout direct behandelen met een teak protector. Het afdekken van teakhout is niet nodig, aangezien dit juist ongewenste vlekken in het hout kan veroorzaken.

 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Albano tuinstoel 
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097347055019
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 56.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten