Taste Albano/Montana Deens ovale tuinset teak -240x103 cm.-7-delig

4613385
3939.00
Je kunt 787 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Albano/Montana Deens ovale tuinset teak -240x103 cm.-7-delig
3939.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Albano taupe /Montana Deens ovale tuinset teak -240x103 cm.-7-delig

De Taste Albano/Montana Deens ovale tuinset teak is een échte eyecatcher. Dit heeft de set te danken aan het gebruik van lichte kleuren en minimalistische ontwerpen. De Deens ovale vorm zorgt voor een heerlijke plek in de buitenlucht om te bbq'en of te borrelen. De Montana tuintafel is te herkennen aan zijn strakke design met subtiel terrazzo motief in het tafelblad in combinatie met de natuurlijke teakhouten kleur. De tafel wordt gecombineerd met de Albano taupe tuinstoelen van Taste. Het unieke vlechtwerk met taupe kleurige rope zorgt voor een verfijnde uitstraling en voegt klasse toe aan jouw buitenruimte. De extra dikke bijgeleverde kussens zorgen voor een heerlijk zitcomfort. Wil je deze prachtige set in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn en neem plaats om het comfort zelf te ervaren.

Materialen Taste Albano tuinstoel

De Taste Albano tuinstoel is te herkennen aan het prachtige rope patroon. Het materiaal heeft een strakke uitstraling en een zachte feel. Rope bestaat uit een polypropyleen kern met een kunststof omhulsel van acrylstof, waardoor het zeer waterafstotend, UV-bestendig en kleurvast is - ideaal voor gebruik in een tuinstoel. De kussens van de Taste Albano dining tuinstoel bieden optimaal zitcomfort en zijn waterafstotend. Let op waterafstotend betekent niet waterbestendig. Het rope wordt gebonden om een een stevig RVS (roesvast staal) en heeft een matte coating.   

Materialen 4 Seasons tuintafel Montana Teak

De 4 Seasons Outdoor Montana Teak biedt met zijn royale afmetingen van 240x103 cm voldoende ruimte voor een gezelschap van 6 personen om volop van het buitenleven te genieten. Deze uitvoering van de Montana serie combineert een terrazzo keramisch blad met een frame van teakhout. Keramiek is een uitstekend materiaal voor een tafel omdat het krasbestendig, kleurvast en vlekbestendig is. Het teakhouten frame voegt een natuurlijke uitstraling toe. Teakhout staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, hoewel het buiten wel zal vergrijzen. Met de juiste onderhoudsproducten kan de bruine kleur echter worden hersteld. De tuintafel kun je zorgen het hele jaar door buiten laten staan. 

 

Deze set bestaat uit: 
6x Taste Albano tuinstoel (1 st.) - Taupe/Antraciet
1x Deens Ovale Montana tuintafel 240x103 cm. - Teak poot 

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097349589512
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 56.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten