Talen Tools - Zaalveger – Zachte bezem – Kokosharen – 90 cm – Houten steel – 160 cm

3652015
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools - Zaalveger – Zachte bezem – Kokosharen – 90 cm – Houten steel – 160 cm
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veel stof en rommel tegelijkertijd opvegen? Deze zaalveger van Talen Tools is ideaal om te gebruiken in magazijnen, aula’s en gymzalen. De zachte haren voorkomen schade aan de vloer, waardoor je zorgeloos veegt. Door de breedte van 90 centimeter is er een extra versteviging aangebracht waar de steel in de bezem zit. Hierdoor voelt de zaalveger degelijk aan en veeg je zonder problemen grotere oppervlakken. Voor een optimaal veegresultaat is het belangrijk om de zaalveger te gebruiken in droge omstandigheden.

Brede bezem met lange steel
De bezem valt op door zijn ruime breedte en ook de houten steel is lang. Met zijn 160 centimeter ervaar je dat je jouw armen maar nauwelijks hoeft te strekken, om toch een grote afstand te overbruggen. Normaliter kan een lange steel gevaarlijk zijn voor het overstrekken van je schouders. Zeker wanneer je zware werkzaamheden uitvoert. Omdat het hier gaat om relatief lichte veegwerkzaamheden, is de lange steel juist een voordeel. Bij een kortere bezemsteel voelt het vegen vaak wat minder comfortabel.

Onderhoud van de zaalveger?
De steel behoeft weinig onderhoud. Zeker niet wanneer je de bezem voornamelijk binnen gebruikt. Dat is aan te raden, omdat de kokosharen anders wellicht gaan samenklitten. Wat je ook kunt doen om de bezemharen te beschermen? De bezem na gebruik opbergen met behulp van een gereedschapsklem. Heb je geen gereedschapsklemmen in de buurt? Zet dan de bezem op z’n kop, waardoor de haren niet in contact komen met de ondergrond. Laat je de haren langdurig op de grond staan? Dan bestaat het gevaar dat ze kromtrekken. Het gevolg is dat je minder efficiënt veegt.

Voordelen van de Talen Tools zaalveger

• Zeer brede veger voor aula’s, (gym)zalen en magazijnen
• Maakt geen krassen op de vloer
• Sterke houten steel met een lengte van 160 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448435796
  • Afmeting (cm): 12x100 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1090.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten