Talen Tools – Big Bag – Bouwafvalzak – Met hijslussen – Met veer – 100 cm – 1000 liter

3622114
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Big Bag – Bouwafvalzak – Met hijslussen – Met veer – 100 cm – 1000 liter
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onmisbaar wanneer jij in de bouw grote hoeveelheden zand, grind of puin transporteert. Deze big bag van Talen Tools bestaat uit sterke synthetische vezels. Door te kiezen voor dit materiaal is de big bag ook bestand tegen vrijwel alle inhoud. De vezels worden niet aangetast, omdat deze vochtbestendig zijn. Zo blijft deze bouwafvalzak extreem sterk. Dat is nodig, want met een inhoud van maar liefst 1000 liter, loopt het gewicht bij een gevulde big bag al snel op. In de breedte, lengte en hoogte is het formaat van deze puinzak 100 centimeter. De veer zorgt in deze big bag voor nog meer stabiliteit. Zelfs wanneer de big bag niet volledig gevuld is, staat deze stevig op zijn plek.   

Big bag met hijslussen
Een gevulde bulkzak is onmogelijk om te tillen. Vandaar dat deze bouwafvalzak voorzien is van hijslussen. Gebruik een heftruck of hijskraan om deze lussen om de vork te plaatsen. Zorg dat alle lussen over de vork geplaatst zijn. Zodat de big bag in balans blijft wanneer deze wordt getransporteerd. Voor een goede balans is het ook belangrijk dat de inhoud in de bouwafvalzak gelijkmatig is verdeeld. Inspecteer de staat van de hijslussen regelmatig. Zo blijft het veilig. Ook wanneer je zware materialen transporteert.

Multifunctionele big bag
Bulkzakken bewijzen in verschillende sectoren hun waarde. Als agrariër kan de big bag gebruikt worden om granen en zaden te vervoeren. In de bouwsector plaats je bijvoorbeeld cement, zand of grind in deze big bag. Vanwege de synthetische vezels kunnen er ook bepaalde chemicaliën worden vervoerd. Deze tasten de staat van het materiaal niet aan. Naast de mogelijkheid om verschillende materialen te vervoeren met een stevige big bag, bestaat er ook de mogelijkheid om deze te gebruiken als opslag. Door het weerbestendige materiaal kan deze ruime bulkzak ook probleemloos buiten blijven staan.

Voordelen van de Talen Tools big bag

• Enorme inhoud van 1000 liter
• Sterk en weerbestendig materiaal
• Met hijslussen voor een soepel transport

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424905
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1960.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten