Talen Tools – Wasborstelset – Aluminium steel – Telescopisch – 150-300 cm

3651991
75.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Wasborstelset – Aluminium steel – Telescopisch – 150-300 cm
75.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Behoefte aan een grote schoonmaak? Laat jouw overkapping, ramen, zonnepanelen, auto’s of bestelbussen weer stralen met behulp van deze wasborstelset van Talen Tools. In het ontwerp is er rekening gehouden met een groot gebruiksgemak. Zo is er voor de steel gekozen voor licht en duurzaam materiaal. Aluminium is roestbestendig en weegt weinig. De borstel weegt slechts iets meer dan 1,5 kg. Hierdoor lukt het ook om met de volle uitgeschoven lengte te werken. Je schuift de steel namelijk tot wel 3 meter uit. Om comfortabel te werken is de aluminium steel uitgerust met twee zachte gedeeltes van foam. Hier plaats jij je handen voor een comfortabele en stevige grip. Door de telescopische eigenschappen is de wasborstelset van Talen Tools zowel te gebruiken voor kleine én grote klusjes. De koppelingen van messing passen op de klassieke waterkoppelingen.

Wasborstelset met watertoevoer
De watertoevoer is bij deze wasborstel aan te passen. Zo schakel je de toevoer volledig uit of aan met de switch. Ook wissel je de hoeveelheid watertoevoer af. Heb je wat meer water nodig? Zet dan de switch op high. Wil je juist wat minder water gebruiken? Schakel dan de switch naar low. Het is belangrijk om te weten dat de aluminium steel bestand is tegen watertemperaturen tot 40 graden celsius. Het is dan ook niet aan te raden om met warmer water gebruik te maken van deze wasborstelset. De waterdruk mag niet hoger zijn dan 4 bar. 

Wasborstel voor de dakgoot
Hoewel de wasborstel voor veel verschillende oppervlakten en voorwerpen perfect bruikbaar is, kan het toch helpen om deze wasborstelset uit te breiden. In het assortiment van Talen Tools is er bijvoorbeeld een opzetstuk voor de dakgoot beschikbaar. Dit opzetstuk beschikt over een kromming, waardoor je ook van onder de dakgoot toch in de dakgoot schrobt. Heb je een nog langere steel nodig om bij je dakgoot te komen? Deze uitvoering bestaat ook in een variant met een steel van 200 tot 500 centimeter.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools wasborstelset

• Lichtgewicht borstel van duurzaam materiaal
• Wasborstel met telescopische steel tot 300 centimeter 
• Aan te vullen met opzetstuk voor de dakgoot

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448436304
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 132x10x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1550.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten