Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 4 meter

3904564
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 4 meter
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een goede gezondheid van de tuinbodem en de juiste omstandigheden spelen een grote rol in de groei van gewassen, bloemen en planten. Toch kan ook de omgeving voor gevaar zorgen. Met dit tuinnet van Talen Tools houd jij de vogels op afstand. Het professionele beschikt over een formaat van 5 x 4 meter. Door de maaswijdte van 25 x 25 millimeter lukt het vogels niet om bij het fruit, de bloemen of de bladeren te komen. Het synthetische materiaal is bestand tegen alle weersinvloeden. Zo bewijst dit vogelnet zijn waarde in alle jaargetijden. Door de grotere mazen van het net lukt het de planten en gewassen wel voldoende om zonlicht en zuurstof op te nemen. 

Vijvernet of tuinnet?
Naast de bescherming van jouw bloemen en planten, helpt dit net jou ook om indringers weg te houden bij de vijver. Wanneer je het net iets boven het water van de tuinvijver plaatst, kunnen visetende vogels niet meer bij de vissen die rondzwemmen. Wanneer je het tuinnet strak spant, komt groter tuinafval ook niet in het water te drijven. Ook voor de vijver geldt: de grote mazen van het net hebben een voordeel, je blijft de vissen in de vijver goed zien. 

Hoe monteer ik mijn tuinnet?
Montage is eenvoudig, mede door de flexibiliteit van het tuinnet. Toch zijn er enkele aandachtspunten voordat je het net monteert. Wil je het net voor insectenwering gebruiken? Dan is het raadzaam om een insectennet aan te schaffen met een kleinere maaswijdte. Gebruik je het voor vogels? Zorg dan dat je het net enigszins strak installeert. Behoud wel genoeg ruimte boven de gewassen of planten, zodat het net de groei niet in de weg staat. Het is belangrijk om dit regelmatig te controleren. Merk je dat het net een belemmering wordt? Installeer deze dan opnieuw. Bevestig het net aan grondhaken of zorg dat je andere geschikte haken installeert. 

Voordelen van het Talen Tools tuinnet van 5 x 4 meter

• Van professioneel hoogwaardig materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448420723
  • Afmeting (cm): 7x8x47 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 237.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten