Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 3 meter

3904563
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 3 meter
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een tuinnet is onmisbaar wanneer je jouw oogst, gewassen of planten wil beschermen tegen vogels. Met een formaat van 5 x 3 meter is deze uitvoering van Talen Tools ideaal voor de (moes)tuin. Door het weerbestendig synthetische materiaal is het materiaal van dit tuinnet het hele jaar door inzetbaar. Zowel in de winter als in de zomer. Het is bestand tegen de kou, maar ook tegen de straling van de zon. Het rekbare materiaal is eenvoudig te monteren. Voor een kleinere oppervlakte is het ook mogelijk om het tuinnet dubbel te vouwen, zodat er een nog betere bescherming ontstaat. Zorg wel dat de planten voldoende zonlicht kunnen opnemen. 

Vogelnet voor in de moestuin
Door de maaswijdte van 25 x 25 millimeter staat dit tuinnet ook wel bekend als een vogelnet. Het is namelijk groot genoeg om te zorgen dat vogels er niet bij kunnen. Plaats het net iets boven de gewassen en planten voor een optimale bescherming. Bovendien blijft er zo ook groeiruimte over, zodat de planten en gewassen vrij groeien. Voor het weren van insecten is er vaak een insectennet nodig met een kleinere maaswijdte. Blijft je plant doorgroeien? Zorg dan dat je het net weer met meer ruimte monteert. Ook voor fruitbomen is dit tuinnet ideaal.

Multifunctioneel tuinnet
Naast de bescherming tegen vogels, is het net van Talen Tools ook bruikbaar als vijvernet. Om te voorkomen dat jouw vissen worden opgegeten, plaats je het net strak over de vijver heen. Ook hierbij is het belangrijk dat je tussen het net en het water voldoende ruimte houdt. Een bijkomend voordeel van een vijvernet? Groter tuinafval, zoals gevallen bladeren, belanden niet meer in het water. Door de grotere maaswijdte van dit net, blijven de vijver en de vissen wel goed zichtbaar.

Voordelen van het Talen Tools tuinnet van 5 x 3 meter

• Van professioneel hoogwaardig materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448420716
  • Afmeting (cm): 6x8x38 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten