Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 2 meter

3904562
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 5 x 2 meter
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de aanschaf van dit tuinnet van Talen Tools zorg je voor een solide en degelijke bescherming voor jouw bomen, planten en gewassen. De professionele kwaliteit kenmerkt zich door de hoge flexibiliteit en de slijtvaste eigenschappen. Het formaat van 5 x 2 meter is groot genoeg voor een gewassenrij of een perkje met bloemen of planten. De maaswijdte van 25 x 25 millimeter maakt dit net vooral geschikt als vogelnet. Om ook bescherming te bieden tegen insecten, kies je voor een net met een kleinere maaswijdte. 

Tuinnet zowel in de winter als in de zomer
Door het weerbestendige en uv-bestendige materiaal, is dit synthetische net het hele jaar door te gebruiken. Zorg bij de installatie dat dit net een klein beetje boven het gewas uitsteekt. Zo belemillimeterer je de groei van de bloemen, gewassen en planten niet. Blijf dit monitoren. Indien nodig zorg je dat het tuinnet wat hoger wordt geplaatst of dat je er een beetje spanning vanaf haalt. Dit net is perfect aan te brengen rond fruitbomen. Ook jouw aardbeienplant kan rekenen op extra bescherming tegen vogels, wanneer je dit net goed installeert. 

Tuinnet als vijvernet
Beschikt jouw tuin ook over een vijver? Dan is dit net perfect om je vissen te beschermen. Hierdoor komen reigers en andere visetende vogels niet meer tot aan het water, waardoor je vissen veilig blijven rondzwemillimeteren. Zorg dan wel voor een goede montage van het vijvernet. Een strakke spanning en een kleine ruimte tussen het water en het net zijn daarbij heel belangrijk. Verliest het net na een tijdje spanning? Trek het dan wat strakker en zet het opnieuw vast. Heb je een grotere vijver? Dit professionele tuinnet is ook beschikbaar in een afmeting van 10 x 4 meter. 

Voordelen van het Talen Tools tuinnet van 5 x 2 meter

• Van professioneel hoogwaardig materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448420709
  • Afmeting (cm): 10x12x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 114.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten