Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 10 x 4 meter

3830412
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tuinnet – Vijvernet – Professioneel – Zwart – 10 x 4 meter
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een professionele bescherming voor je gewassen en bomen? Gebruik dan dit model tuinnet van Talen Tools. Hiermee voorkom je dat vogels zich tegoed doen aan groente of fruit. Met het ruime formaat van 10 x 4 meter overstrekt dit tuinnet al snel je gehele moestuin. De maaswijdte is altijd van groot belang in de keuze voor een tuinnet. Bij dit model is de maaswijdte ongeveer 25 x 25 millimeter. De neutrale zwarte kleur maakt van dit gaasnet vooral een functionele aanwinst. Het synthetische materiaal is zeer slijtvast en is zowel in de zomer als in de winter bruikbaar. Door de professionele kwaliteit voelt dit net zeer degelijk aan en kan het tijdens de installatie ook op spanning worden gezet. 

Bescherm je vissen met een net 
Dit net is bruikbaar op het land of in de (moes)tuin, maar ook in jouw vijver kan dit tuinnet toegepast worden. Om het te gebruiken als vijvernet is het belangrijk dat je dit net goed bevestigd. Zorg voor een relatief strakke bevestiging en laat geen ruimte over aan de zijkanten. Wanneer je zorgt dat het net het water niet raakt, raken jouw vissen ook niet verstrikt in de mazen van het net. Een ander voordeel? Er valt minder romillimeterel in het water, doordat het net ook groter afval tegenhoudt. Grote bladeren vallen bijvoorbeeld niet meer in het water. Controleer met enige regelmaat of het net nog steeds met spanning over het water is uitgetrokken. 

Is dit tuinnet ook geschikt als insectennet?
Om je gewassen en planten te beschermen tegen insecten, kies je voor een tuinnet met een zeer kleine maaswijdte. Dit model is vooral functioneel wanneer je jouw oogst tegen vogels wil beschermen. Zorg voor de aanschaf van een tuinnet dat je goed voor ogen hebt welk resultaat het tuinnet moet opleveren. Heb je het net eventjes niet nodig? Door de flexibiliteit is het net weer heel compact op te bergen.

Voordelen van het Talen Tools tuinnet van 10 x 4 meter

• Van professioneel hoogwaardig materiaal
• Bescherm je bomen, bloemen en planten
• Ook te gebruiken als vijvernet 

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448422017
  • Afmeting (cm): 17x16x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 485.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten