Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 20 cm – Zonder steel

3904651
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 20 cm – Zonder steel
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze brede onkruidhak van 20 centimeter van Talen Tools helpt jou om ook in grotere tuinen en borders snel onkruid weg te hakken. Om het weghalen van onkruid te vergemakkelijken, kies je voor deze professionele kwaliteit. Het werkblad is gesmeed, waardoor het staal nog sterker is dan verzinkt staal. Het werkblad wordt los geleverd. Er zit dus geen steel bij. Hierdoor is dit model ook perfect geschikt als vervangend model voor een complete onkruidhak met steel, waarbij het werkblad is beschadigd. Wil je nog nauwkeuriger te werk gaan? Deze tophak van Talen Tools is ook in smallere varianten te verkrijgen. 

Hakken of schoffelen?
Heeft onkruid al tijd gekregen om zich diep te wortelen? Dan is een onkruidhak een betere optie dan de klassieke schoffel. Zeker in zwaardere grond is een hak krachtiger dan een schoffel. De scherpe snede helpt bovendien om met minder inspanning toch in de grond te hakken. Let er wel op dat je hiervoor de juiste hoek gebruikt. Blijft de onkruidhak regelmatig in de grond steken? Dan hak je waarschijnlijk met een te grote hoek. Probeer de hoek dan te verkleinen, zodat je soepeler tuiniert. Zowel de onkruidhak als de schoffel zijn een welkome aanvulling op je collectie tuingereedschappen. Kies de hak voor het zwaardere werk. Gebruik de schoffel om de ontwikkeling van onkruid te voorkomen, door regelmatig de toplaag los te schoffelen. 

Tophak zonder steel
Door de levering zonder steel, kies je een steel naar keuze. Kies dan wel voor een steel met een diameter van 28 millimeter, deze sluit perfect aan op dit werkblad. Een houten variant wordt nog sterker wanneer deze van een waxlaag is voorzien. Talen Tools kiest daarbij voor essenhout. Deze houtsoort is enorm sterk en toch nog relatief licht. Hierdoor is het minder zwaar om de onkruidhak te hanteren. Werk met een rechte rug, om spanning in de rug te voorkomen. Bij een lange steel bestaat ook het gevaar dat je jouw schouders te veel overstrekt. Voorkom een verkeerde manier van werken, zodat tuinieren een plezier blijft. 

Voordelen van de Talen Tools onkruidhak

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293600
  • Afmeting (cm): 11x19x32 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 450.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten