Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 20 cm – Essenhouten steel – 170 cm

3904678
46.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 20 cm – Essenhouten steel – 170 cm
46.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Snel jouw tuingrond omploegen of onkruid verwijderen? Deze brede tophak van Talen Tools maakt met slagen van 20 centimeter al snel een groot gedeelte van de tuin onkruidvrij. De gesmede kwaliteit maakt deze onkruidhak inzetbaar in zwaardere ondergronden. Voor intensief gebruik is deze professionele uitvoering een perfecte optie. Gesmeed staal gaat bovendien ook langer mee dan verzinkt staal. En de kans op roest is een stuk kleiner. Je hebt minder energie nodig bij de hakwerkzaamheden, vanwege het scherpe werkblad. De lange essenhouten steel van 170 centimeter is sterk, vanwege de extra wax die is aangebracht. Dit verkleint de kans op houtrot en steelbreuk. Vocht en vuil worden namelijk door het hout afgestoten. 

Brede onkruidhak 
In het assortiment vind je verschillende breedtes terug. De smalle tophakken zijn ideaal voor kleine tuinen, bloemenperkjes en borders. Kies je bewust voor deze brede uitvoering? Dan merk je dat je al snel een groter gedeelte bereikt bij het omwoelen van de grond. Om deze klus zonder fysieke ongemakken te voltooien, is een juiste werkhouding belangrijk. Denk eraan dat je jouw rug rechthoudt en de armen niet overstrekt. Je helpt jezelf wanneer je de hoek niet te groot maakt met de ondergrond. Het gevaar bestaat dat de onkruidhak dan in de grond blijft steken. Dit is voor jouw spieren én het materiaal niet aan te raden. 

Hakken of schoffelen tegen onkruid?
Schoffelen doe je om de gezondheid van de tuinbodem te waarborgen. Onkruid weghakken werkt vooral wanneer je langdurig jouw tuin niet hebt behandeld. Een hak is sterker dan een schoffel én je gebruikt er meer kracht bij. Is het onkruid al diepgeworteld? Dan lukt het vaak niet om het onkruid weg te schoffelen. Gebruik dan deze hak en zorg dat je het onkruid met wortel en al weghaalt. Om te zorgen dat onkruid daarna niet meer de kans krijgt om zich te wortelen, schoffel je de ondergrond met enige regelmaat.       

Voordelen van de Talen Tools onkruidhak

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Met lange en sterke gewaxte essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293617
  • Afmeting (cm): 11x19x190 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1220.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten