Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Zonder steel

3904474
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Zonder steel
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Last van hardnekkig onkruid? Ga onkruid professioneel te lijf met deze onkruidhak van Talen Tools. De professionele kwaliteit zie je terug in het sterke materiaal van deze tophak. Door het gesmede staal, is deze tophak ook in zwaardere tuingrond en tegen diepgeworteld onkruid te gebruiken. De werkbreedte van dit model zonder steel is 18 centimeter. In het brede assortiment van Talen Tools vind je smallere én bredere alternatieven, zodat je altijd een ideale onkruidhak kiest voor jouw tuin- of landoppervlakte. 

Hoe gebruik je een onkruidhak?
Een hak werkt in tegenovergestelde richting van de schoffel. Waar je de schoffel van je afduwt, haal je de onkruidhak juist naar je toe. Zorg voor een kleine hoek met de grond, zodat je het werkblad optimaal in de grond hakt. Een te grote hoek vergroot de kans op het blijven haken van de tophak. Hak het onkruid bij voorkeur helemaal uit de grond, met wortel en al. Zo komt het onkruid minder snel terug, omdat het volledig afsterft. Is het onkruid al zo diepgeworteld dat je zelfs met de hak niet meer de volledige wortel weghakt? Dan is het aan te raden om onkruid te wieden op een zonnige en droge dag. Het eventueel overgebleven deel van het onkruid droogt dan uit, waardoor het alsnog afsterft. 

Haksteel naar keuze
Omdat dit model exclusief steel wordt geleverd, kies je de steel waarmee je prettig werkt. Een steel met een diameter van 28 millimeter is geschikt om aan deze onkruidhak te monteren. Wanneer je kiest voor een houten variant, kies dan voor een model dat voorzien is van een waxlaag. Het hout blijft zo bespaard van houtrot. Hierdoor blijft het ook langer sterk. Dat is voor het relatief zware werk van onkruid hakken van groot belang. Werk met een rechte rug en voorkom het overstrekken van je schouders. Zo verklein je de kans op fysieke ongemakken.

Voordelen van de Talen Tools onkruidhak

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293594
  • Afmeting (cm): 32x18x10 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 460.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten