Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Essenhouten steel – 170 cm

4275875
45.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Tophak – Onkruidhak – Professioneel – Gesmeed – 18 cm – Essenhouten steel – 170 cm
45.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voorkom het inzetten van chemicaliën en gebruik deze Talen Tools onkruidhak, om diepgeworteld onkruid uit de tuin te krijgen. Heeft het onkruid al maanden de tijd gekregen om zich diep te wortelen? Kies dan voor deze professionele uitvoering, met een gesmeed stalen werkblad. Dit type staal is door het ontwikkelproces nog verder versterkt op essentiële punten. Bovendien beschikt het werkblad ook over een scherpe snede, waardoor je ook wat dieper in de grond hakt. Door de degelijke kwaliteit is deze onkruidhak ook in te zetten in de zwaardere tuingrond. Of in grond dat steeds verder is dichtgeslibd. 

Tophak met lange steel 
Om de professionele eigenschappen van het werkblad perfect te benutten, kiest Talen Tools voor een sterke essenhouten steel. Deze steel is 170 centimeter, waardoor je een groot bereik ervaart. Zit onkruid in de uithoek van je tuin of moestuin? Door deze steellengte hak je ook in deze delen van de tuin het onkruid weg. Het hout ligt prettig in de hand, zodat je niet snel blaren of splinters krijgt. De waxlaag geeft niet alleen meer comfort, maar geeft het hout ook langdurig bescherming. De laag wax dringt diep in het hout door. Met een afstotende werking van vuil en vocht, verkleint deze wax de kans op houtrot en is de kans op steelbreuk ook een stuk kleiner.

Optimaal werken met een onkruidhak
Wil je energiezuinig werken? Plaats de onkruidhak dan in de juiste hoek met de grond. Met een te grote hoek bestaat de kans dat de onkruidhak blijft vastzitten in de grond, waardoor er veel kracht nodig is om deze weer uit de grond te halen. Wil je het onkruid uit je tuin verwijderen? Kies voor een zonnige en droge dag. Lukt het namelijk niet om het onkruid helemaal met wortel en al uit de grond te werken? Dan droogt het overgebleven deel uit en sterft het onkruid alsnog af. Een tip om onkruid wieden makkelijker te maken? Voorkom dat het zich diep kan wortelen. Wanneer je regelmatig onkruid weghaalt, krijgt het geen tijd om uit te groeien tot zwaar onkruid.       

Voordelen van de Talen Tools onkruidhak

• Voor het verwijderen van onkruid
• Van professionele gesmede kwaliteit
• Met lange en sterke gewaxte essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448293495
  • Afmeting (cm): 195x18x10 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1460.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten