Talen Tools – Straatbezem – Arenga/Kunststof – 40 cm – Ergonomisch – Essenhouten steel

4706892
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Straatbezem – Arenga/Kunststof – 40 cm – Ergonomisch – Essenhouten steel
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een krachtige bezem van Talen Tools helpt jou met het schoonvegen van je tuinpad, oprit of terras. Door de combinatie van arenga en kunststof bezemharen, borstel en veeg je met deze buitenbezem. Dit doe je op een comfortabele manier door de opvallende kromming in de essenhouten steel. De bezemharen beslaan een breedte van 40 centimeter, waardoor je ook op smallere tuinpaden perfect uit de voeten kunt. Wil je meer meters tegelijkertijd schoonvegen? Dit model vind je ook in de variant met een breedte van 100 centimeter. De arenga haren zijn wat stugger en harder dan kokosharen, waardoor je ook wat zwaarder vuil opveegt. Bovendien maken de kunststof haren deze bezem ook geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Buitenbezem met versterkte steel
Om de kracht te verwerken die je op de bezem zet, is er een extra versteviging aangebracht. De essenhouten steel is van nature al sterk en elastisch, maar door de extra steelbeugel ben je nog zekerder van kwaliteit. Dit hout is bovendien ook voorzien van een waxlaag, waardoor houtrot vrijwel geen kans maakt. Het hout van deze steel komt uit een FSC bos. Hout dat voldoet aan dit keurmerk wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier onderhouden en verwerkt. Klem de steel in een gereedschapsklem wanneer je deze niet gebruikt. Zo spaar je bovendien ook de haren van de bezem en voorkom je dat deze krom gaan staan.

Ergonomisch tuinieren
Door de krachtige haren bestaat de kans dat je deze straatbezem ook wel als borstel gebruikt. Hier komt vaak wat meer kracht bij kijken. Om de druk op de gewrichten en spieren te verlagen, is de steel licht gekromd. Door deze kromming werk je makkelijker met een rechte rug. Ook is de kans kleiner dat je jouw schouders overstrekt. Let er ook op dat je jouw handen op een comfortabele manier op de steel plaatst. Zorg bijvoorbeeld dat je jouw handpalm gebruikt om de knopsteel te sturen.

Voordelen van de Talen Tools straatbezem

• Breedte van 40 centimeter maakt de straatbezem ook geschikt voor smalle paadjes
• Ideale mix van arenga en kunststof haren
• Met sterke ergonomische essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448440318
  • Afmeting (cm): 119x40 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1830.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten