Talen Tools – Straatbezem – Arenga/Kunststof – 100 cm – Ergonomisch – Essenhouten steel

4706893
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Straatbezem – Arenga/Kunststof – 100 cm – Ergonomisch – Essenhouten steel
64.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze comfortabele straatbezem van Talen Tools combineert de voordelen van kunststof bezemharen en arenga bezemharen. Doordat de haren schuin staan, veeg je optimaal. Bovendien valt dit model bezem ook op door de gebogen steel. Om de brede bezem van 100 centimeter bestand te maken tegen zwaar en grof vuil is er voor een sterke essenhouten steel gekozen. Bovendien is deze steel nog eens extra versterkt, bij het punt waar de steel in de buitenbezem komt. Deze steelhouder draagt bij aan een langere levensduur, waardoor je met deze nog jarenlang jouw oprit, tuinpad of terras schoonveegt.

Arenga bezemharen
De bezemharen van arenga zijn iets stugger dan de haren van kokos. Door deze haren te combineren met kunststof haren, is dit model van Talen Tools perfect te gebruiken in alle omstandigheden en voor vele soorten vuil. De kunststof haren zijn namelijk goed bestand tegen elk weertype, ook voorkomen deze haren ook voor een groot deel dat de arenga haren vastklitten. Door de sterke haren is deze buitenbezem ook sterk genoeg om dienst te doen als borstel. Zeker wanneer de ondergrond nog licht vochtig is, maak je met deze bezem jouw terras of tuinpad weer helemaal schoon.

Bezem met ergonomische steel
Bij een lange steel bestaat het gevaar dat je schouders overstrekken tijdens het vegen en borstelen. Om dit gevaar te minimaliseren is er een kromming in de steel aangebracht. Door deze kromming hoef je jouw lichaam niet te veel te strekken en blijf je ook makkelijker met een rechte rug werken. Bovendien is deze steel gemaakt van essenhout. Door de fijne afwerking ligt deze steel daarmee prettig in de hand. Bovendien zorgt een waxlaag ook nog voor een fijnere greep én een langere levensduur. Plaats de bezem na gebruik in een gereedschapsklem of zet deze met de steelzijde naar beneden. Zo trekken de haren niet krom.  

Voordelen van de Talen Tools straatbezem

• Zeer brede bezem
• Ideale mix van arenga en kunststof haren
• Met sterke ergonomische essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448440325
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 119x100 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1830.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten