Talen Tools – Stalschop – Nr. 5 – Gehard staal – Zonder steel

3418481
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Stalschop – Nr. 5 – Gehard staal – Zonder steel
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De stalschop (zonder steel) van Talen Tools beschikt over een relatief breed werkblad, waardoor je bij het uitmesten en schoonmaken van de stal grote volumes tegelijkertijd verplaatst. Let bij het gebruik van dit geharde stalen werkblad op welk materiaal je verplaatst. Is dit voornamelijk zwaar materiaal? Overweeg dan om een net iets smallere stalschop (Nr. 4) aan te schaffen, deze kan iets beter tegen de impact van zwaarder materiaal. Om het werkblad te beschermen tegen de invloeden van vuil en vocht, is er een transparante coating aangebracht. Wil je deze coating langer intact houden? Maak dan na gebruik het werkblad schoon en droog. Breng regelmatig een laagje olie of teflonspray aan, om de levensduur van zowel de coating als het werkblad te verlengen.

Waarom specifiek een stalschop?
Het werkblad van deze stalschop is vormgegeven om optimaal te kunnen opscheppen. Het blad is groter dan een doorsnee bats en daarmee beter geschikt voor werkzaamheden in grotere ruimtes, zoals een stal. Dat is niet alles, want ook qua vorm is deze stalschop verschillend van een normale schop of bats. Je ziet namelijk dat de buitenkant van het werkblad omhoog staat. Het levert jou tijdens de werkzaamheden meer comfort op. De kans dat het materiaal van het werkblad valt, wordt namelijk een stuk kleiner. Het blad is 34 centimeter breed en 27 centimeter lang.

Stevig monteren op de steel
Omdat de stalschop normaliter met grote regelmaat wordt gebruikt, is een stevige montage heel belangrijk. Zorg dat de steel diep in de dul zit en bevestig deze met een schroef. Hoe beter de steel in de dul zit, hoe kleiner de kans wordt op breuk. Omdat dit werkblad zonder steel wordt geleverd, is hij ook geschikt om af te wisselen met een bats of spade die al over een steel beschikt. Let bij het kiezen van de steel op de lengte. Werk je comfortabel? Voorkom te veel druk op je rug met een te korte steel en verklein de kans op het overstrekken van je schouders door niet een te lange steel te kiezen. Kies bij een houten steel voor een gewaxt model, deze zijn vuil- en waterafstotend. Ze blijven langer sterk en de natuurlijke houtlook blijft langer intact.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools stalschop

• Specifiek voor werkzaamheden in de stal
• Blad is breder, waardoor er meer volume verplaatst kan worden
• Kan gebruikt worden als vervangend model van een doorsnee bats

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448070034
  • Afmeting (cm): 40x24x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten