Talen Tools – Stalschop – Nr. 5 – Gehard staal – Essenhouten steel – 130 cm

3418484
48.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Stalschop – Nr. 5 – Gehard staal – Essenhouten steel – 130 cm
48.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gebruik specifiek materiaal voor een specifieke klus. Deze stalschop van Talen Tools is zo vormgegeven dat je efficiënt werkt wanneer je de stal moet uitmesten. Maak de bodem snel vrij doordat deze schop een groot volume aankan. Het werkblad van gehard staal is 27 centimeter breed en 34 centimeter hoog. Genoeg oppervlakte om het mengsel van stro, hooi en mest te verplaatsen. Daar komt bij dat het werkblad voorzien is van een opstaande buitenkant, waardoor het materiaal niet snel van het werkblad afvalt.

Stalschop voor lichter materiaal
Omdat het werkblad breed is, zet je deze stalschop bij voorkeur in voor het opscheppen van licht materiaal. Weet je dat de stalbodem vaak vochtig is, overweeg dan om een stalschop met een iets smaller werkblad te kiezen. Deze is beter bestand tegen wat zwaarder materiaal. Je vindt een smaller werkblad ook terug in het ruime assortiment van Talen Tools. Door de lange gebogen essenhouten steel van 130 centimeter heb je een groot hefboomeffect wanneer je in een hooibult of mesthoop schept. Probeer tijdens de werkzaamheden in de stal te letten op het ontlasten van je rug, dit is vaak de bron van fysieke ongemakken. Door je knieën te strekken en te buigen, lukt het vaak om de ergste belasting van je rug af te halen.

Ga duurzaam om met je stalschop
Langdurig een schone stal levert voor de koeien, paarden of ander vee een hygiënischere leefomgeving op. Ook het uitmesten met grote regelmaat helpt voor een gezond leefklimaat. Let er dan ook op dat het materiaal dat je gebruikt goed wordt onderhouden. Zo kun je het geharde stalen werkblad van deze Talen Tools stalschop regelmatig schoonmaken, droogmaken en behandelen met een olie of teflonspray. Hoewel het werkblad voorzien is van een water- en vuilafstotende coating, laat je de coating langer z’n werk doen als het blad schoon blijft. Voor de essenhouten steel geldt ook dat deze water- en vuilafstotend is. Door een behandeling met wax, blijft het hout langdurig sterk en mooi. Bovendien ligt de steel zo prettiger in de hand.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools stalschop

• Specifiek voor werkzaamheden in de stal
• Blad is breder, waardoor er meer volume verplaatst kan worden
• Met gebogen essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448071031
  • Afmeting (cm): 160x24x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten