Talen Tools – Snoeischaar – Aambeeld – COCO – ECO Friendly

4703454
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Snoeischaar – Aambeeld – COCO – ECO Friendly
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de duurzame aambeeld snoeischaar uit het ECO Friendly-assortiment van Talen Tools. De sterke koolstofstalen messen bedien je met behulp van het milieuvriendelijke sterke handvat. Dit handvat bestaat uit een mengsel van kokosvezels en 100% gerecycled kunststof. Een productieproces waarbij de ecologische voetafdruk geminimaliseerd wordt. Daarnaast zijn de handvatten door de uitharding ook nog eens enorm sterk geworden. De handvatten worden bovendien niet gelijmd, maar in de gerecyclede kunststof gegoten, waardoor ze nog degelijker aanvoelen. De koolstofstalen messen snijden dode takken tot een doorsnee van 20 millimeter.

Snoeien van dode takken met een aambeeld snoeischaar
Bij de aanschaf van een snoeischaar is het goed om vooraf te bepalen waar je de snoeischaar voor gebruikt. Heb je veel dode stengels of takken in de tuin? Dan is dit model van Talen Tools ideaal. De messen snijden niet over elkaar heen, maar vallen op elkaar. Door deze manier van knippen kun je veel kracht zetten op de stugge tak of stengel. Je merkt dat het knippen soepeler gaat wanneer je het juiste gereedschap gebruikt. Voor het knippen van levende takken gebruik je een snoeischaar met een voorbijsnijdende techniek. Ook deze modellen biedt Talen Tools aan in het assortiment van ECO Friendly producten.

Duurzame snoeischaar
In het productieproces ligt de focus op duurzaamheid. Zelf draag je ook bij aan de duurzaamheid, door met regelmatig onderhoud de levensduur van dit model te verlengen. Wat je bijvoorbeeld kunt doen? Maak de messen na gebruik goed schoon en droog. Een laagje olie of een teflonspray beperkt de kans op roest. Roest kan de messen minder scherp maken, waardoor je meer kracht moet zetten. Met regelmatig onderhoud investeer je wat tijd, maar dit win je terug door de tijdsbesparing tijdens het knippen. Om de snoeischaar nog duurzamer te maken: ook de verpakking is 100% FSC-gecertificeerd.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools ECO Friendly snoeischaar

100% gerecycled kunststof in combinatie met hernieuwbare kokos
Geschikt voor het snoeien van dode takken tot 2 centimeter
Met sterke en scherpe koolstofstalen messen

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448440141
  • Afmeting (cm): 3x10x27 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten