Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 18 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm

3705654
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 18 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met het schoffelen van je (moes)tuin draag je bij aan een gezonde vruchtbare grond. Gebruik deze Talen Tools schoffel met enige regelmaat, zodat je zorgt voor een open bodemstructuur. Met een schoffelblad van 18 centimeter schoffel je met een aanzienlijke breedte. Door dit brede formaat is deze schoffel voornamelijk inzetbaar in de wat grotere tuinen en bloemenperken. Het werkblad van verzinkt staal is scherp, waardoor je met weinig inspanning toch de toplaag van de bodem soepel los schoffelt. 

De voordelen van schoffelen
Schoffelen is voor velen niet direct de leukste klus in de tuin. Toch kent het veel verschillende voordelen. Een net geschoffelde tuin oogt strak en netjes. Naast een mooie uitstraling, draagt schoffelen ook nog bij aan een betere groei van je gewassen en planten. Schoffel je de toplaag van de tuingrond open? Dan ontstaat er weer meer ruimte voor water, zuurstof en zonlicht. Deze factoren zorgen voor een extra boost, om zo weer gezond te groeien. Hoe langer het werkblad scherp blijft, hoe minder kracht het schoffelen kost. Het werkblad blijft scherp wanneer je regelmatig het werkblad schoonmaakt en zorgt voor voldoende onderhoud. Gebruik een olie of een teflonspray om het staal te behandelen en de kans op roestvorming te verkleinen. 

Tuingereedschap van essenhout
De lange steel van deze schoffel bestaat uit essenhout. Deze sterke houtsoort is licht en sterk, waardoor je prettig tuiniert. Voor een comfortabele grip én een langere levensduur is er een wax aangebracht op het hout. Hierdoor wordt het hout nog sterker en treedt er geen houtrot op. De wax heeft namelijk een afstotende werking wanneer er vocht en vuil op het hout komt. De steel is 160 centimeter lang. Laat dus vooral de lengte van de steel het werk doen en buig niet te ver voorover en overstrek je schouders niet. Een rechte rug en een armhoek van 90 graden zorgen voor een comfortabele werkhouding, waarbij de kans op fysieke klachten het kleinst is. 
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Inclusief sterke gewaxte essenhouten steel van 160 cm
• Schoffelen met een werkbreedte van 18 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448183185
  • Afmeting (cm): 18x18x184 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten