Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm

3705653
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 12 centimeter – Essenhouten steel – 160 cm
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Talen Tools combineert een groot bereik met een precies tuinklusje. De lange gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter maakt het mogelijk om in de uiterste hoekjes van de tuin te komen. Het smalle werkblad helpt om op kleinere oppervlakten precies te schoffelen. Het werkblad van deze schoffel bestaat uit verzinkt staal. Dit type staal is beter bestand tegen de weersinvloeden dan standaard staal. Wil je dit staal nog langer intact houden? Maak dan na gebruik de schoffel goed schoon en droog. Het helpt ook om het staal te behandelen met een olie of een teflonspray. 

Schoffel met hilt
De lange steel is voorzien van een hilt. Met de hilt is het nog comfortabeler om de schoffelbeweging te maken. Om comfortabel te schoffelen is het ook belangrijk dat je niet te veel kracht zet. Plaats het werkblad van de schoffel vlak op de grond. Beweeg heen en weer totdat de toplaag loskomt of tot wanneer de ongewenste planten loskomen. Schoffel met de armen in een hoek van 90 graden. Het achtergebleven onkruid is op te vangen met de andere zijde van de schoffel. Laat de tuin even met rust wanneer er vocht in de grond zit. Wacht tot de ondergrond droog is. Hierdoor wordt de schoffelklus weer een stuk makkelijker. 

Tuingereedschap van gewaxt essenhout
Om voor een langere levensduur te zorgen, is ook het hout bij deze schoffel behandeld. Door de waxlaag dat tot diep in de houtnerven doordringt, ontstaat er normaliter geen houtrot. Het hout blijft sterk en intact. Bovendien blijft het hout ook langer mooi, omdat vuil en vocht worden afgestoten. Een ander voordeel? Gewaxt hout ligt prettiger in de hand en veroorzaakt minder snel splinters. De schoffel na gebruik opbergen? Gebruik een gereedschapsklem. Zo beschadig je het hout niet én schuurt het stalen werkblad ook niet over de grond.  
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Inclusief sterke gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 12 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448183123
  • Afmeting (cm): 18x12x186 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten