Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Tauari steel – 100 cm

3904633
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Tauari steel – 100 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Scheppen doe je met deze speciaal vormgegeven schepbats van Talen Tools. Het werkblad staat namelijk schuiner op de steel, waardoor de bats vooral is ontwikkeld voor het scheppen van grond. Vanwege de brede maat van het werkblad (maat 0) gebruik je deze schepbats voornamelijk voor het verplaatsen van lichtere grondsoorten. Dit werkblad is 22 centimeter breed. Een smaller werkblad zet je in voor zwaardere grond, zoals klei en leem. Met de handige T-greep ervaar je nog meer comfort bij het scheppen van zand of aarde.

Steel van sterk tropisch hardhout
Een tauari steel onderscheidt zich door de donkerdere kleur. Het tropische hardhout is sterk en daarom ideaal inzetbaar als steel bij een schepbats. Tauari hout is bij Talen Tools voorzien van een FSC 100% keurmerk. Zo weet jij dat er verantwoord om is gegaan bij het verwerken van dit hout. De steel is 100 centimeter lang, waardoor de steel perfect geschikt is voor agrariërs, hoveniers en stratenmakers tussen de 160 en 175 centimeter. Een juiste steellengte voorkomt vaak fysieke ongemakken. Belangrijk daarbij is dat je jouw schouders niet overstrekt, dat gebeurt vaak bij een te lange steel. Een te korte steel zorgt voor knieën die je niet kunt buigen, hierdoor blijft er een constante druk op je rug. Het is dus altijd raadzaam om van tevoren goed na te denken over de steellengte.

Sterk gehard stalen werkblad
De transparante coating beschermt dit geharde stalen werkblad tegen schade door vuil en vocht. Bovendien houdt het de snede langer scherp, waardoor je makkelijker in een grondhoop schept. Wil je dat de coating nog langer roestvorming en slijtage voorkomt? Maak de schepbats dan schoon en droog na gebruik. Wanneer je deze dan regelmatig een behandeling geeft met olie of teflonspray, blijft de originele staat langer behouden.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gehard stalen schepbats

Gehard stalen werkblad
Ideaal voor schepwerkzaamheden
Met sterke tauari steel van 100 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448265461
  • Afmeting (cm): 12x23x118 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten