Talen Tools – Rubberen hamer – 900 gram – Essenhouten steel – 100% FSC

4669391
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Rubberen hamer – 900 gram – Essenhouten steel – 100% FSC
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Schadevrij klopwerk verrichten? Deze rubberen hamer van Talen Tools is de oplossing. De massieve rubberen kop kan ingezet worden voor de behandeling van hout, voor het aankloppen van net gelegde tegels, of voor werkzaamheden waarbij je een beitel of een wig gebruikt. De kop van de hamer weegt zo’n 900 gram. Met dit gewicht en een krachtige zwaai, zorg je ervoor dat je tegels goed aanklopt. Waarom is dit belangrijk? Het goed aankloppen van tegels kent meerdere voordelen. Zo egaliseer je de tegels, zorg je dat de tegels zich beter zetten en zorg je dat er geen lucht onder de tegels blijft hangen. Hierdoor vergroot je de kans dat de net aangelegde tegels nog langdurig op een mooie en egale manier op de bodem blijven liggen.   

Rubberen hamer met essenhouten steel  
De essenhouten steel van deze rubberen hamer is van groot belang. Bij het inzetten van de hamer is een veilig gevoel een geruststellend gevoel. De steel van deze hamer is sterk en duurzaam en dat wordt door een waxbehandeling nog verder versterkt. Deze wax dringt tot diep in de houtnerven door. Hierdoor stoot het hout water en vuil af. Bovendien zorgt deze wax er ook voor dat de steel prettiger in de hand ligt. De keuze voor essenhout is bij tuingereedschap vaak een bewuste keuze. Deze houtsoort kenmerkt zich namelijk ook door schokabsorberende eigenschappen.

Gebruik een rubberen hamer met beleid
De essenhouten steel zit door de massieve rubberen kop heen, waardoor deze stevig vastzit. Hoewel de hamer stevig is gemonteerd, is het nooit aan te raden om de hamer op een agressieve manier te gebruiken. Klopwerkzaamheden behalen vaak een beter effect wanneer je de hamer met beleid gebruikt. Zeker bij het in elkaar zetten van meubilair. Wil je bijvoorbeeld dat twee zijdes in elkaar worden geklikt, dan kan een rubberen hamer net een handig steuntje in de rug zijn voor een goede montage. Ook bij andere houtbehandeling behaal je vaak een beter resultaat wanneer je de rubberen hamer gecontroleerd gebruikt. Heb je een lichtere of zwaardere hamer nodig? Talen Tools biedt verschillende varianten aan.

Voordelen van de rubberen hamer van Talen Tools

• Voor het schadevrij aankloppen van tegels en hout
• Massief rubberen dop
• Met gewaxte essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448438964
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout

Beoordelingen

Gesponsorde producten